articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
eView – Ca sa vezi totul!

eView – Ca sa vezi totul!

🕔22.Oct 2013

6b9ab796b946207238c48bbe52473bdfDaca esti in cautare de camere IP pentru supraveghere sau camere pentru supraveghere prin internet, compania eView ofera camere la cele mai bune preturi pentru a monitoriza continuu afacerea sau autoturismul tau! Metodele de monitorizare actuale ofera posibilitatea de a controla ce se intampla in lipsa noastra atata timp cat exista o conectare la internet. Fie ca utilizezi camere IP pentru supraveghere wireless sau UTP prin cablu, eView ofera cele mai bune solutii pentru nevoile tale. Folosind pachetul software, camera si accesoriile de montaj al sistemului de supraveghere esti sigur ca lucrurile tale raman unde le-ai lasat sau ca activitatile se desfasoara conform dorintelor tale. Monitorizarea video are un rol important in prevenirea infractiunilor si permite urmarirea imaginilor in timp real sau prin inregistrari, dar in acelasi timp ofera un raport cost-beneficii foarte atractiv. Prin sistemul de supraveghere video se poate restrictiona accesul persoanelor straine si se elimina pierderile cauzate de evenimentele neprevazute.

Camerele se monteaza, de obicei, la inaltime pentru a avea o imagine cat mai cuprinzatoare si se folosesc atat pentru monitorizarea parcului auto sau a lucrarilor de constructie, cat si pentru masina personala, iar pentru ca aceste camere de supraveghere sa functioneze, ele trebuie legate la o sursa de tensiune de 220V. Astfel ca este posibila instalarea sistemului in orice locatie exista o sursa de tensiune de 220V. Rezolutia de inregistrare a imaginii este foarte buna, acestea fiind transmise permanent catre contul clientului.

Clientul are posibilitatea prin intermediul acestor camere de a vedea imagini in timp real pe internet, precum si de a accesa arhiva pentru a vizualiza un film cu evolutia obiectivului pe orice interval de timp. Camera transmite non-stop imagini live de la locatia data, iar sistemul poate fi accesat atat de pe internet, cat si de pe telefoanele mobile care suporta http si au acces la internet. Compania eView ofera si garantie pentru echipamente, iar orice problema aparuta va fi remediata intr-un timp util. In plus, se asigura training pentru utilizarea aplicatiei. Cu ajutorul acestui sistem, te poti conecta in timp real la activitatile tale, indiferent unde sunt acestea desfasurate, fara a fi nevoie de o prezenta fizica la locul respectiv. Gratie acestui sistem se inlocuieste pe cat posibil factorul uman, astfel ca sunt diminuate costurile pentru securizarea unei locatii si creste controlul intrarilor si iesirilor intr-un perimetru supravegheat. Aceste sisteme respecta si normele si legislatia in vigoare pentru obiectivele de risc.

eView si-a inceput activitatea in anul 2008, oferind servicii de consultanta, mentenanta, software la comanda, retele intranet si monitorizare video la distanta. Echipa de profesionisti a companiei este capabila sa faca fata oricarei situatii, iar serviciile oferite se pot adapta oricarei solicitari. Serviciile din domeniul IT sunt modelate in functie de client, dupa dimensiunea companiei, tipul de activitate de afaceri si necesitatile software. Pentru prestarea serviciilor, eView realizeaza oferte si abonamente ce includ suportul in timp real, prin interventii directe sau prin telefon, email si alte mijloace de comunicare. Pentru a beneficia de cele mai bune servicii si camere IP de supraveghere eView, solicita oricand asistenta echipei de specialisti.

Datele de contact ale companiei eView

Adresa firmei: Str. Cap Ilina, Nr.9, Bl. 3C, sector 5, Bucuresti

Telefon: 0733 755 545

Email: office@eview.ro

Similar Articles
Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrâna de 81 de ani, amendată că nu a reușit să treacă strada la verde

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Se întoarce vremea rea pe teritoriul țării. Vijeliile, furtunile și grindina vor schimba vremea în România.

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in