articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Eurotopserv – te ajuta sa lupti cu daunatorii

Eurotopserv – te ajuta sa lupti cu daunatorii

🕔14.Oct 2013

Ai nevoie de servicii de curatenie profesioniste? Sau poate ai un spatiu care a fost invadat de daunatori si ai nevoie de servicii de dezinfectie, dezinsectie sau deratizare, insa nu stii la cine sa apelezi ? Nu iti face probleme, firma Eurotopserv din Galati iti da mereu o mana de ajutor !eurot

Cu o experienta bogata pe piata de profil, compania Eurotopserv a reusit, de-a lungul anilor, sa se impuna in domeniu, devenind una dintre cele mai bune firme de pe piata! In plus, datorita personalului calificat, foarte bine pregatit, dar si aparaturii moderne si solutiilor ecologice pe care ti le ofera, alaturi de tehnologia de lucru de ultima generatie, firma galateana te ajuta sa te bucuri de un aspect placut al locuintei sau firmei tale.

Printre serviciile care iti sunt puse la dispozitie de societatea Eurotopserv se numara :

  • serviciile de curatenie in birouri si in locuinte;
  • serviciile de curatenie dupa constructor;
  • serviciile de curatenie dupa o petrecere sau curatenie de intretinere;
  • serviciile de curatare a covoarelor si a mochetelor;
  • servicii de deratizare, dezinfectare si dezinsectie.

In plus, firma iti sta la dispozitie si cu produse deosebit de eficiente, dar si ecologice pentru combaterea mustelor, pe baza de feromoni, acestia distrugand sistemul nervos al insectelor. Printre avantajele acestui produs se afla faptul ca poate fi folosit in numeroase spatii, precum abatoarele, cofetariile, cantinele, restaurantele si hotelurile.

Cu toate acestea, deratizarea este un serviciu care ocupa un loc special in oferta companiei Eurotopserv, aceasta constand in totalitatea metodelor si mijloacelor de prevenire si combatere a infectiilor cauzate de catre rozatoare precum soarecii de camp, sobolanii sau harciogii. Trebuie sa stii ca deratizarea este obligatorie o data la sase luni, primavara si toamna, iar in cursul anului se mai pot face deratizari de intretinere.

Deratizarea este efectuata in numeroase spatii interioare, precum scolile, depozitele agro-alimentare, birourile, societatile comerciale, institutiile publice, cat si in spatiile exterioare. Actiunea este realizata prin mai multe metode complexe, care sunt atat cu rol preventiv, cat si cu rol curativ, in acest mod asigurandu-se controlul daunatorilor si al agentilor patogeni, dar si prevenindu-se o eventuala infestare, toate acestea fiind realizate la preturi deosebit de mici, de multe ori chiar negociabile.

Printre substantele folosite in cadrul deratizarii se numara cerealele, momelile parafinate (pentru zone umede), dar si momeala proaspata, sub forma de pasta, iar mijloacele folosite sunt fie mecanice (capcane si curse), fie fizice (ultrasunetele si undele electromagnetice), fie chimice (utilizarea raticidelor). Ceea ce trebuie sa retii este faptul ca specialistii Eurotopserv au o grija deosebita la amplasarea acestor capcane mortale, pentru a evita ranirea sau intoxicarea animalelor domestice, iar toate lucrarile se efectueaza respectand normele in vigoare. In plus, substantele folosite se regasesc pe lista produselor avizate de Ministerul Sanatatii pentru profilaxia sanitar-umana.eurot1

Pentru a fi sigur ca nu exista riscul ca tu si familia sau angajatii tai sa suferiti de pe urma actiunii rozatoarelor, nu sta pe ganduri si apeleaza la serviciile de deratizare ale Eurotopserv, avand si garantia celor mai bune preturi de pe piata !

Contact :

Judetul : Galati

Oras : Galati

Adresa : Strada Radu Negru, numarul 13

Telefon : 0336 401 154, 0728 158 227, 0722 594 990

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.