articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Eurotopserv – Break-ice este inamicul ghetii!

Eurotopserv – Break-ice este inamicul ghetii!

🕔04.Dec 2013

O problema des intalnita in sezonul rece este gheata care face drumurile si soselele periculoase, astfel ca multe persoane se accidenteaza grav. Persoanele varstnice, si nu numai, se deplaseaza cu greu in timpul iernii datorita ghetii care se depoziteaza pe strazi. Loviturile, fracturile si cazaturile ar putea fi evitate cu ajutoul unui produs biodegradabil oferit de compania Eurotopserv. Firma Eurotopserv pune la dispozitia persoanelor fizice si companiilor de salubrizare un produs eficient de combatere a ghetii denumit break-ice. Break-ice poate fi achizitionat la cele mai bune preturi de la compania Eurotopserv si poate fi utilizat de catre oricine si asupra oricaror suprafete.

Break-ice este un produs sub forma unor granule care se utilizeaza foarte usor, fara sa afecteze pavimentele, indiferent din ce material sunt confectionate. Break-ice poate fi utilizat pe suprafetele din beton, marmura, gresie sau orice alte suprafate. Produsul nu are efect negativ asupra solului sau a mediului, fiind un produs ecologic. Cu ajutorul produsului numit break-ice, gheata si zapada nu ar mai reprezenta o problema. Break-ice actioneaza in mod eficient si la temperaturi foarte scazute, mai mici de -200C. Produsul oferit de Eurotopserv are un efect rapid de topire si datorita caracteristicilor sale se preteaza pentru toate problemele care apar in operatiunile de deszapezire si dezghet. Break-ice mentine permeabilitatea solului, nu produce innamolirea si are un efect de durata bun, fiind impiedicata inghetarea ulterioara timp de mai multe zile in functie de conditiile climatice. Desi se prezinta sub forma unor granule, produsul break-ice poate fi folosit si ca solutie apoasa. Break-ice se poate aplica fie manual, fie prin intermediul dispozitivelor obisnuite de imprastiere a granulelor. Produsul break-ice poate fi aplicat pentru curatarea zapezii si a ghetii de pe trepte, cai de acces in institutii, trotuare, drumuri de acces la case, scoli, gradinite, spitale, hoteluri, restaurante si in alte spatii. Ambalarea produsului se face potrivit normelor europene de calitate, in ambalaje de diferite dimensiuni. Break-ice se comercializeaza in ambalaje de 10kg sau de 20kg.

Eurotopserv este o companie, care are ca obiect de activitate prestarea de servicii profesionale de curatenie. Pentru a oferi servicii calitative, firma utilizeaza solutii ecologice, o tehnologie de lucru eficienta si dispune de o aparatura moderna. Firma Eurotopserv ofera servicii de curatenie pentru birouri, locuinte, curatenie dupa constructor, curatenie dupa petrecere, curatenie de intretinere, curatare covoare/mochete. In plus, compania ofera si servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie necesare pentru a evita infestarea cu diversi daunatori. Eurotopserv ofera servicii de curatenie in mai multe orase ale tarii si se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, care vor sa mentina un spatiu curat. Nu in ultimul rand, firma comercializeaza produse pentru curatarea mainilor, pentru combaterea mustelor, produse de dezghetare si de curatare a sistemelor de scurgere.

Pentru mai multe informatii despre serviciile si produsele oferite de companie intra pe pagina de internet Eurotopserv sau contacteaza unul dintre reprezentantii firmei. Pentru linistea si siguranta celor dragi in confortul casei sau pentru siguranta clientilor, este recomandata inlaturarea ghetii din curti, gradini sau din fata magazinului ori al biroului pe care il detii. Comanda acum produsul de dezghetare break-ice oferit de Eurotopserv pentru a preveni accidentele si alunecarile pe gheata.

Datele de contact ale firmei Eurotopserv

Adresa firmei: Str. Radu Negru, Nr. 13, Galati

Telefon: 0336 401 154

Email: office@eurotopserv.ro

Similar Articles
Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrâna de 81 de ani, amendată că nu a reușit să treacă strada la verde

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Se întoarce vremea rea pe teritoriul țării. Vijeliile, furtunile și grindina vor schimba vremea în România.

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in