articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Eurostart Oradea – calitatea face diferenta !

Eurostart Oradea – calitatea face diferenta !

🕔10.Jun 2013

Esti in cautarea celor mai bune spatii de joaca pentru copii – casute, balansoare, tobogane, zone fitness sau carusele ?

Ai nevoie de cosuri de gunoi pentru stocarea deseurilor destinate zonelor comerciale, sedii de birouri, parcuri, zone rezidentiale – atat pentru interior cat si pentru exterior ?

Iti doresti sisteme profesionale de stocare a deseurilor lichide periculoase – butoaie, cuve colectoare, dulapuri, containere ori sisteme de depozitare si cuve colectoare pentru deseuri chimice ?

Vrei mobilier urban din beton si combinatii de beton, lemn, metal – banci, cosuri, delimitari arhitectonice, jardiniere, suporti biciclete ?

Iti trebuie containere clopot metalice si din plastic, supraterane, semingropate si ingropate sau dulapuri metalice pentru scule si accesorii ori bancuri de lucru ?

Eurostart din Oradea este in acest caz partenerul ideal de care ai nevoie !

Compania are 7 ani de experienta pe piata de profil, ea oferindu-ti si servicii de calitate in domeniul managementului deseurilor sau servicii de consultanta vizand in special achizitia si furnizarea de echipamente pentru procesat deseurile (prese de balotat, tocatoare, prescontainere, statii de transfer a deseurilor, ori statii de sortare a deseurilor).

Partenera a unor firme de renume din Europa, Eurostart comercializeaza produse de calitate superioara, la standarde europene:

  • Cosuri de gunoi pentru stocarea deseurilor destinate in special zonelor comerciale, sedii de birouri, parcuri, zone rezidentiale – atat pentru interior cat si pentru exterior
  • Containere clopot metalice si din plastic, supraterane, semingropate si ingropate
  • Dulapuri metalice pentru scule si accesorii, bancuri de lucru
  • Sisteme de stocare a deseurilor lichide periculoase – butoaie, cuve colectoare, dulapuri, containere
  • Sisteme de depozitare si cuve colectoare pentru deseuri chimice
  • Mobilier urban din beton si combinatii de beton, lemn, metal: banci, cosuri, delimitari arhitectonice, jardiniere, suporti biciclete, etc
  • Spatii de joaca pentru copii – casute, balansoare, tobogane, zone fitness, carusele, etc.
  • Recipienti de depozitare si transport, pentru deseuri chimice periculoase.

Un loc aparte in oferta companiei Eurostart din Oradea il reprezinta produsele destinate spatiilor de joaca pentru copii, casutele, toboganele, leaganele, caruselele sau zonele fitness oferindu-le micutilor siguranta maxima de care acestia au nevoie intr-un loc de joaca.

Spatiile de joaca din lemn sunt preferate atat de catre copii, cat si de parinti, acestea fiind rezistente, sigure si fiabile.

Casuta Agatka comercializata de Eurostart Oradea este ansamblul perfect pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani. Casuta are in dotare celebrul joc  „X si Zero”, dar si cu bancute pe care copii pot sa se odihneasca ori de cate ori doresc. Cu o inaltime de cadere de 0.3 metri, casuta cantareste aproximativ 180 kg.

In oferta firmei oradene gasiti si casuta cu lada nisip, in care isi pot petrece mult timp copiii cei mai mici. In nisipul fin, la adapostul razelor soarelor, cu lopatele si galetuse, ce poate fi mai atragator pentru un micut ?

Eurostart va mai ofera si setul Patrycia, ideal pentru integrarea copiilor cu un caracter mai linistit, acestia dezvoltandu-si in voie imaginatia si aptitudinile la locul de joaca. Un balcon, un mic magazin, un tobogan si un turn cu acoperis cu platforma si gata-i locul preferat al micutului tau !

Alege siguranta si confortul copilului tau, alege din oferta bogata a companiei Eurostart !

Compania Eurostart Oradea – și universul copilului tau se schimba !

Contact:

Judeţ: Bihor
Localitate: Oradea
Adresa: Str.Moldovei nr.4, bloc.PB.8, ap.19
Telefon: 0723 688 604
Fax: 0259 454 054

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de reducere de pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici !

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca