articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Eurometal Ofera Executie Hale Depozitare Din Materiale De Inalta Calitate

Eurometal Ofera Executie Hale Depozitare Din Materiale De Inalta Calitate

🕔06.Feb 2015

Atunci cand vine vorba de executie hale depozitare, profesionalismul si seriozitatea fac diferenta. Ai nevoie de o firma cu experienta si echipa calificata pentru constructii de hale de depozitare? Eurometal, infiintata in 2009 in Bucuresti, este ceea ce cauti.

Pe langa hale industriale (fixe sau demontabile), firma se ocupa si de alte proiecte cum ar fi confectii metalice grele (suprainaltari, grinzi si structuri), remorci auto, balustrade (alama, otel, inox), mobilier din fier forjat, mobilier pentru spatii comerciale, amenajari interioare si productie publicitara.

Ce necesita o hala de depozitare?

 • Spatiu mare de construire
 • Deschideri mari atat pe lungime cat si pe latime, si inaltimi de 10 – 12 m
 • Structura de beton sau mixta (grinzi metalice si stalpi de beton)
 • Porti sectionale (pentru accesul camioanelor)
 • Lumina naturala prin acoperis
 • Izolare medie sau ridicata in functie de scopul halei
 • Grad crescut de protectie la foc

Tipuri de hale de depozitare:

 • Hala metalica cu o deschidere (simpla sau cu pod rulant)
 • Hala metalica cu mai multe deschideri (simple, cu pod rulant sau combinate)
 • Hala cu multietaje
 • Hala metalica mixta (frontmix, middle mix, largemix)

Avantajele unei hale de depozitare metalice sunt numeroase. In comparatie cu constructiile clasice, halele metalice se deosebesc prin timpul relativ scurt de executie si printr-un raport calitate-pret foarte avantajos. Halele se pot realiza sub orice forma, indiferent de anotimp, avand o capacitate mare de adaptabilitate si posibilitatea de reconstruire sau modificare. Una dintre caracteristicile importante ale structurilor metalice o constituie multifunctionalitatea.

Eurometal poate oferi executie hale de depozitare atat pentru persoane fizice cat si pentru companii din orice domeniu (auto, chimic, agricol, textile, zoothenic, alimentar, etc.). Firma te poate ajuta cu proiectul tehnic pentru a determina cu exactitate planul general, arhitectura, structura, instalatiile si alte dotari necesare.

Datorita lucrarilor de exceptie efectuate pana acum si a echipei de profesionisti, firma Eurometal a obtinut certificarea ISO900. Aceasta certificare este dovada ca firma ofera servicii si produse de calitate clientilor, in mod constant. Eurometal te poate ajuta sa iti bugetezi corect investitia inca din primele faze ale proiectului.

Apeland la serviciile acestei firme vei fi ajutat sa alegi amplasarea halei si vei fi informat asupra tipurilor de stucturi, incarcari, zona seismica, natura terenului si sistemul de fundare in functie de zona aleasa. In acest fel vei porni cu dreptul in proiectul tau. Eurometal iti poate oferi tot ce ai nevoie pentru proiectul tau, de la structura si fundatie, la scari metalice, panouri termoizolante, fier forjat, balustrade inox, porti automatizate si alte confectii metalice.

O echipa de profesionisti cu bogata experienta in constructii metalice industriale si civile iti sta la dispozitie! Daca ai intentia sa investesti intr-o hala de depozitare este momentul cel mai potrivit sa contactezi echipa Eurometal pentru cea mai buna executie de hale de depozitare si pentru a te ajuta cu un proiect personalizat nevoilor tale. Nu ezita sa contactezi echipa Eurometal la sediul companiei sau online pe site-ul lor.