articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Eurocat. Un gazon, mai multe posibilitati

Eurocat. Un gazon, mai multe posibilitati

🕔11.Feb 2014

De ce oare in ziua de astazi se utilizeaza tot mai des gazonul artificial in detrimentul celui natural? Raspunsul este unul extrem de simplu, deoarece gazonul artificial prezinta o serie de avantaje pe care cel natural nu le poate oferi, si aici trebuie sa amintim : rezistenta, durabilitatea, faptul ca se intretine foarte usor si ca este foarte practic.

Si, desigur, mai sunt inca multe alte avantaje, insa unul dintre acestea este si faptul ca un gazon artificial poate fi utilizat in mai multe scopuri: pentru fotbal, pentru tenis sau pentru alte activitati care necesita un gazon de buna calitate.

In conditiile in care toti jucatorii de fotbal, dar si cei de tenis sunt foarte multumiti de aceste gazoane artificiale multisport, mai este logic sa se investeasca bani multi intr-un gazon natural, pretentios si foarte scump pe deasupra?

Eurocat – gazoane artificiale de calitate, la preturi avantajoase

Daca esti in cautarea unui gazon artificial multisport cat mai calitativ, Eurocat iti sta la dispozitie cu preturi competitive.

In principiu, Eurocat iti ofera posibilitatea de a alege intre o nuanta de verde sau de rosu, iar gazonul poate avea valori ale inaltimii firului de iarba cuprinse intre 20 si 25mm. Si pentru ca Eurocat pune foarte mult accent pe calitate, atunci cand produce gazonul artificial, utilizeaza numai produse de prima clasa printre care se numara si polipropilena fibrilata.

Pentru liniile de marcaj poti alege culoarea alb, rosu sau galben. Iar in privinta montarii, nu trebuie sa iti faci nicio problema, gazonul artificial multisport de la Eurocat se monteaza foarte usor si este foarte rezsitent la uzura, astfel incat poate fi utilizat o perioada foarte lunga de timp, fie pentru fotbal, pentru tenis, nu are importanta!

Si gazonul artificial poate fi deteriorat

Gazonul artificial este considerat indestructibil. Cand? In conditii normale de exploatare. Cu toate acestea, exista si multi factori care pot afecta performanta gazonului, uzura, dar si longevitatea lui:

– Designul gazonului;

– Calitatea componentelor. Este clar ca daca s-au utilizat materiale de slaba calitate, si gazonul va avea de suferit si nu va fi atat de rezistent;

– Constructia gazonului;

– Instalarea;

– Intretinerea;

– Intensitatea jocului pe gazonul artificial multisport;

– Incaltamintea. Aceasta trebuie sa fie adecvata. Toti jucatorii trebuie sa fie echipati cu pantofi special creati pentru acest gen de suprafete;

– Razele UV: soarele este neiertator pana si cu gazoanele artificiale;

– Modelul terenului de sport: acoperit sau descoperit. Se stie ca un teren de sport acoperit va permite rezistenta mult mai indelungata a unui gazon artificial;

– Caracteristicile firelor de iarba, dar si proprietatile gazonului sintetic;

– Daca nu se foloseste suficient nisip quartos, cat si granule de cauciuc potrivite, in timpul montarii, gazonul artificial va avea de suferit;

– Drenajul gazonului;

– Manopera.

Un gazon artificial multisport va fi suficient de longeviv daca se respecta sfaturile cu privire la proiectare, instalare si intretinere facute de catre producator. Deci, daca doresti ca gazonul tau de la Eurocat sa reziste cat mai mult timp, ia aminte la factorii care-i pot dauna si inlatura-i!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege gazon artificial multisport Eurocat. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Eurocat? Suna la numarul 0726-761.430 sau 0762-308.300.

Articol oferit de 2biz.ro 

Similar Articles
Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Exista sanse minime ca doi viitori miri sa nu isi doreasca ca nunta lor sa

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

  Vrei sa urmezi un curs unghii cu gel din care sa inveti o multime de

Ceara de epilat

Ceara de epilat

Metoda pe care femeile le aleg ca si procedeu de epilare, considerata a fi cea

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la  Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Un nou fenomen cultural, Free Comic Book Day este o zi în care magazinele de

Cosuri de Paste de la Gift Express – surprinde-ti rudele si prietenii cu atentii aparte!

Cosuri de Paste de la Gift Express – surprinde-ti rudele si prietenii cu atentii aparte!

  Tot te gandesti la ce ai putea sa le cumperi cunoscutilor cu ocazia Sfintelor Sarbatori