De sute de ani francezii se bucura de beneficiile unui foie gras rata delicat si in acelasi timp sanatos. Preparat numai prin retete traditionale, fara conservanti chimici sau alti aditivi, acest produs reuseste sa trezeasca simturile si sa aduca la lumina eleganta si rafinamentul bucatelor alese din bucataria frantuzeasca. Servit rece, ca antreu sau ca baza pentru o serie de mancaruri elaborate, acest ficat gras de rata indopata reuseste sa faca deliciul meselor cu adevarat festive.
Alimente rafinate numai prin Euro Indal
De ani de zile acest brand a reusit sa puna pe mesele romanilor o serie de produse de cea mai buna calitate, create de maestrii francezi prin mijloace specifice. Astfel, orice foie gras rata se refera in primul rand la acel ficat gras provenit de la rate crescute intr-o anumita maniera. Initial, pasarile sunt aduse la maturitate doar prin hrana naturala si multa miscare. Ulterior, cu doar doua saptamani inainte sa fie sacrificate, aceste animale sunt indopate cu cereale intregi si cu iarba verde din belsug, lucru care face ca ficatul lor sa se mareasca considerabil si sa colecteze grasimi naturale. Atunci cand are o greutate curprinsa intre 350 si 800 de grame acesta poate fi colectat si transformat intr-unul dintre cele mai gustoase si rafinate alimente pe care oamenii au avut sansa sa le cunoasca. Folosit in diferite preparate sau chiar simplu, orice foie gras rata reuseste sa confere oricarei mese ideea de eleganta si lux.
Euro Indal, foie gras rata pentru un gust desavarsit
Euro Indal a reusit in timp sa familiarizeze romanii cu aceste produse speciale, bazate pe traditia de sute de ani a crescatorilor de rate din sud-vestul Frantei. Astfel, dupa ce ficatul este recoltat, acesta este asezonat cu o serie de condimente dintre cele mai diverse, alaturi de sare si zahar, ca apoi sa fie lasat la rece pentru diferite perioade de timp. Intr-un final, el se transforma in acel produs perfect care face din foie gras rata un aliment inedit, plin de savoare, gata sa fie consumat in orice moment al zilei cu beneficii maxime. Incercand constant sa aduca pe piata autohtona cele mai bune produse, acest brand a desavarsit bucataria romanilor. In magazinul online de care compania dispune se gasesc o serie de produse de top, proaspete sau congelate care pot fi consumate ca atare sau in diferite preparate. Mai mult, francezii recomanda ca aceste alimente sa fie consumate reci, ca aperitiv, cu dulceata de ceapa alaturi de un vin licoros care sa faca papilele gustative sa tresalte.
Foie gras de rata pentru o masa cu adevarat speciala
In timp ce francezii se bucura de aceste delicatese de sute de anii, romanii de abia acum incep sa inteleaga motivele pentru care foie gras rata este atat de apreciat pe meleagurile vestice. Mai mult de atat, acest produs este extrem de sanatos si reuseste sa imbunatateasca viata datorita aportului de acizi grasi benefici pe care ii ofera organismului astfel incat acesta sa lupte impotriva colesterolului rau.