articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Eurato – sisteme eficiente de instalatii frigorifice

Eurato – sisteme eficiente de instalatii frigorifice

🕔01.Mar 2013

Sistemele frigorifice sunt vitale pentru mentinerea in stare buna a alimentelor perisabile. Ganditi-va ce-ar insemna transportarea unor alimente perisabile intr-un mediu neadecvat standardelor de transport si siguranta a marfii, intr-un mediu in care temperatura in loc sa fie de -2 grade Celsius, sa fie la fel ca temperatura exterioara. Este evident ca aceste alimente nu ar mai fi comestibile dupa terminarea transportului.

Solutia pentru astfel de probleme a constat in realizarea unor sisteme frigorifice care sa mentine o temperatura corespunzatoare pentru fiecare tip de produs in parte. Spre exemplu, transportul despre care vorbeam, al produselor alimentare perisabile necesita o temperatura mai scazuta. Astfel se mentin proprietatile alimentelor.

Cu fabricarea unor astfel de sisteme frigorifice se ocupa firma Eurato. Infiintata in anul 1994, firma harghiteana ofera solutii complete pentru supermarket-uri, putand realiza depozite frigorifice de dimensiuni mari.

In functie de nevoi si cerinte, firma Eurato va incerca, impreuna cu clientul, sa adopte cea mai buna solutie de sisteme frigorifice necesara.

Dintre sistemele frigorifice produse de firma Eurato putem enumera:

  • vitrine orizontale frigorifice. Despre acestea vom discuta mai pe larg in continuarea enumerarii.
  • patinoare artificiale. Destinate activitatilor precum hocheiul, pationarele vor fi montate de firma Eurato in decurs de cateva zile. Acestia vor oferi pachet complet de montaj, ocupandu-se si de tuburi, tuburi de reciclare si chiar mantinela potrivita. In afara sezonului rece, acest spatiu poate fi utilizat ca teren de fotbal sau tenis.
  • accesorii instalatii frigorifice precum: camere frigorifice, linii de ulei, controllere si cutii electrice, cabluri electrice, vaporizatoare etc.
  • caroserii auto termoizolante. Aceste caroserii se vor monta pe autovehiculele destinate transportului produselor proaspete si congelate. Temperatura va fi constanta, putand fi mentinuta cu ajutorul unui termostat. Transportul cu o astfel de instalatie frigorifica amplasata pe autovehicul va fi realizat in cele mai bune conditii.
  • sistem de monitorizare a temperaturii. Acest sistem va analiza continuu parametrii termici, iar in cazul unei proaste functionari va instiinta posesorul prin intermediul unui SMS.
  • Camere, depozite si usi frigorifice. Aceste solutii frigorifice sunt destinate marilor magazine pentru a putea pastra produsele la temperatura corespunzatoare. Izolatia peretilor este realizata cu spuma poliuretanica expandata.
  • Lazile frigorifice produse de Eurato pot fi de doua tipuri. Pentru prezentarea si mentinerea produselor alimentare in conditii optime sau pentru inghetata. Acestea pot fi prevazute cu capac glisant sau cu capac rabatabil in functie de nevoile si cerintele clientului.
  • Insulele frigorifice sunt destinate produselor de tip refrigerate sau congelate si au o functionare complet automatizata.

Vitrinele frigorifice orizontale produse de firma Eurato sunt impartite in trei categorii: vitrine frigorifice orizontale destinate spatiilor comerciale, vitrinele pentru cofetarii si patiserii si vitrinele pentru inghetata.

Vitrinele frigorifice orizontale destinate spatiilor comerciale vor asigura temperatura corespunzatoare pentru carnea proaspata, produsele lactate, pestele proaspat, produsele congelate.

Vitrinele frigorifice orizontale destinate cofetariilor si patiseriilor vor mentine temperatura pentru produse de cofetarie, produse de panificatie si painea calda.

Aceste vitrine frigorifice orizontale produse de firma Eurato sunt prevazute cu iluminat interior, permit posibilitatea montarii in lant a mai multor vitrine.

Suprafetele de lucru si de expunere ale vitrinelor sunt fabricate din otel inoxidabil, iar functionarea acestora este complet automatizata.

Daca sunteti interesat pentru firma dumneavoastra de achizitionarea unor astfel de solutii frigorifice, solutia profesionala, prompta si serioasa este oferita de firma Eurato.

Pentru mai multe detalii legate de sistemele frigorifice ale firmei harghitene, nu ezitati sa-i contactati.

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se