articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
EuPlatesc.ro- solutii de plata online

EuPlatesc.ro- solutii de plata online

🕔15.Oct 2013

O data cu dezvoltarea tehnologiei, au aparut noi metode pentru a ne bucura de facilitatile oferite de aceasta- de exemplu, internetul aduce o multime de beneficii, printre care si posibilitatea unor plati online. Aceasta este un adevarat beneficiu adus celor care vor sa intre in posesia unor servicii sau obiecte care se afla la mii de kilometri distanta.

O data cu aceasta schimbare teama legata de internet si plata online, potrivit careia unele persoane ar putea sa ne fure codurile si sa ne goleasca contul sau teama comerciantilor online ca banii ar putea sa nu ajunga in contul lor, s-a diminuat sau chiar a disparut. Ei bine, daca din nefericire, s-au mai intamplat astfel de lucruri, aceasta a fost din cauza neatentiei sau a faptului ca nu ati lucrat cu persoane profesioniste si de incredere- puteti fi convinsi ca EuPlatesc.ro este solutia ideala si partenerul de afaceri perfect.

De cele mai multe ori ne gandim cum sa alegem solutia de plata online cea mai sigura si cea mai eficienta. EuPlatesc.ro este un serviciu oferit de catre EuroPayment Services si are o experienta de 9 ani ca integrator de solutii e-commerce si procesator de tranzactii online cu carduri bancare, asadar este cel mai in masura care iti poate oferi aceste solutii.

EuPlatesc.ro va ofera solutii de plata online, indiferent daca sunteti un detinator de card sau un comerciant cu afacere online.

Daca doriti ca afacerea dumneavoastra din mediul virtual sa se dezvolte trebuie sa optati pentru serviciile prestate de EuPlaesc.ro. Tehnologia de autentificare pe care compania o pune la dispozitia dumneavoastra 3D Secure este cea mai sigura, indiferent de banca emitenta a cardurilor.

Cum alegem o solutie de plata online? In primul rand trebuie sa tinem cont de credibilitatea integratorilor de solutii online, de securitatea si siguranta serviciilor oferite de acestia si de tipul de afacere pe care o aveti.

Indiferent de locul de pe glob in care va aflati, puteti tranzactiona cu incredere, deoarece EuPlatesc.ro utilizeaza solutii antifrauda avansate si sistemele “Verified by Visa” si “MasterCardSecureCod” care duc la diminuarea riscului fraudei electronice.

Cum alegem o solutie de plata online? EuPlatesc.ro va ajuta sa alegeti cea mai sigura si cea mai buna solutie pentrru dumneavoastra si afacerea pe care o detineti. Metoda sigura, solida prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Daca doriti sa vindeti online si nu stiti cum sa alegeti o solutie de plata online, cu EuPlatesc.ro pasii sunt simpli si garantati. Indiferent daca afacerea este abia la inceput, sau daca a trecut de primele etape, EuPlatesc.ro te sprijina in startul vanzarii online, indiferent de locatia cumparatorilor dumneavoastra.

Daca esti un detinator de card si doresti sa afli daca il poti folosi pe internet, te poti inrola in 3DSecure (tehnologie de protectie antifrauda) sau poti afla de la EuPlatesc.ro cum sa obtii un card securizat.

Cum alegem o solutie de plata online? Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina web EuPlatesc.ro sau puteti contacta direct personalul companiei. Puteti alege servicii daca sunteti comercianti mici, de marime medie sau mari, daca sunteti o agentie de turism, un furnizor de servicii, un lider de piata in domeniul in care activati, sau daca sunteti o universitate.

Indiferent de pachetul serviciilor pentru care optati afacerea dumneavoastra va fi in siguranta cu EuPlatesc.ro.

Similar Articles
Ai nevoie de sisteme wi-fi mijloace de transport? Le gasesti la eView!

Ai nevoie de sisteme wi-fi mijloace de transport? Le gasesti la eView!

Pentru sisteme wi-fi mijloace de transport performante si eficiente, va recomandam sa apelati la ajutorul

Comoditate maxima in orice restaurant cu aplicatia QRest de la Acqua Development!

Comoditate maxima in orice restaurant cu aplicatia QRest de la Acqua Development!

Fie criza economica cat de grea, restaurantele din lumea intreaga nu vor da faliment niciodata.

Laptopul, un accesoriu indispensabil?

Laptopul, un accesoriu indispensabil?

Laptop – calculatorul portabil electronic ce a devenit aproape indispensabil in Romania, fiind utilizat la birouri,

Serviciile noastre de web hosting va ajuta sa va lansati pe piata online!

Serviciile noastre de web hosting va ajuta sa va lansati pe piata online!

Mediul online detine in prezent cea mai vasta si diversificata piata de clienti. Tocmai din