articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
EuPlatesc.ro si esti in pas cu noile tehnologii

EuPlatesc.ro si esti in pas cu noile tehnologii

🕔23.Oct 2013

Te-ai gandit foarte bine in ultimii ani si esti sigur ca doresti sa-ti deschizi o afacere in mediul online, atat datorita faptului ca internetul a devenit mediul preferat al oamenilor de pretutindeni pentru a-si petrece timpul liber si pentru a-si face cumparaturile, cat si datorita faptului ca iti este mult mai comod si mai usor in acest mod? Este important sa alegi un domeniu foarte cautat, care esti sigur ca iti va aduce succes. La ce afacere te-ai gandit? Ti-ar face placere sa te invarti in domeniul modei si sa comercializezi haine si incaltaminte pentru toate varstele sau sa dezvolti o afacere in domeniul calculatoarelor si a telefoanelor mobile?

O afacere pe cinste demna de secolul XXI

Indiferent de domeniul de activitate ales, nu uita sa-ti realizezi un site ca la carte. Site-ul trebuie sa fie atractiv si sa fie bine structurat, astfel incat clientul sa gaseasca imediat ceea ce cauta. Daca nu va gasi rapid produsul dorit, va parasi site-ul, iar tu esti in pierdere.

Pentru crearea  magazinului tau virtual nu te baza pe folosirea unei platforme deja folosite. Daca vrei sa fii original si sa fii primul in ceea ce faci, ia totul de la zero. Chiar daca o astfel de platforma e mai scumpa, stii cel putin ca ti se potriveste si a fost creata special pentru nevoile magazinului tau.

Apoi, un alt aspect important este legat de modalitatea de plata. Cum vor plati clientii tai? Vei utiliza varianta ramburs sau vei opta pentru plata online cu cardul? Daca nu stiai, aceasta din ultima varianta prezinta numeroase beneficii, pe care ar fi bine sa le iei in calcul.

De ce sa implementezi si tu o solutie de plata online in magazinul tau? Deoarece este o modalitate usoara, comoda si rapida de a face o plata. In ziua de astazi toata lumea are card, iar salariul este virat in conturi bancare. Foarte rar se mai plateste cu bani cash. Uneori clientii sunt pusi in situatia de a trebui sa mearga la banca, de a scoate bani si apoi de a plati produsele in sistemul ramburs. Pierdere de timp, iar timpul este prea pertios. Si pentru ca tu tii la clientul tau, ii oferi so un discount in cazul in care alege plata online. Astfel, exista avantaje si pentru client si pentru tine, caci banii iti intra mult mai repede in posesie.

Deci, daca ai un numar foarte mare de clienti lunar, ia in calcul si varianta platii online cu cardul, care este avantajoasa pentru ambele parti. Si nu uita, sistemul de comanda oline trebuie sa fie complet automatizat calculand  imediat taxele de transport, stocurile trebuie sa fie realiste pentru a evita anularea de comenzi si  trebuie sa ai si un site securizat 100%.

EuPlatesc.ro – ajutorul tau de nadejde cand vine vorba de bani

La cine apelezi pentru a-ti implementa si tie un sistem de plata online? La EuPlatesc.ro. Aceasta companie iti pune la dispozitie servicii oferite de catre EuroPayment Services, care are o experienta bogata in domeniul comertului electronic, fiind un procesator de tranzactii bancare cu cardul.

Cu EuPlatesc.ro esti sigur de calitatea serviciilor utilizate, compania folosind cea mai sigura tehnologie de autentificare de pe piata, 3Dsecure, care te protejeaza atat pe tine, cat si pe clientii tai.

Daca vrei o solutie de tranzactionare rapida si cat mai sigura, ia si tu legatura cu echipa euPlatesc.ro si fii in pas cu noile tehnologii in ceea ce priveste comertul electronic in lume!

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se