articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Etichete tesute pentru industria textila

Etichete tesute pentru industria textila

🕔05.Feb 2015

In industria textila si, deci, si in industria modei, etichete tesute joaca un rol deosebit de important. Desi le vezi mici si nesemnificative, cel putin la prima vedere, etichete tesute au un mare impact asupra calitatii finale a piesei vestimentare pe care reusesc sa o accesorizeze cu finete, rafinament si mult bun gust. O eticheta tesuta “vorbeste” despre haina pe care ai cumparat-o, iar daca eticheta este de calitate, placuta la atingere si frumoasa din punct de vedere estetic, atunci inseamna ca ai facut o alegere buna, ai facut o achizitie care-si merita toti banii, deoarece atentia pana in cele mai mici detalii, cum sunt si etichete tesute, iti demonstreaza din plin acest fapt.

Etichete tesute si moda

 

Ce sunt etichete testute? Aceste accesorii cu un aspect estetic deosebit ce acapareaza atentia instantaneu sunt produse ce nu pot lipsi din trusa niciunei bune croitorese care doreste sa imprime stil, identitate, bun gust si rafinament oricarei tinute. Astfel, etichete tesute sunt acele accesorii care vor transforma orice articol vestimentar comun, banal, intr-o haina la moda, personalizand-o cu multa pricepere.

Etichete tesute sunt obtinute cu ajutorul unor tehnici inedite de lucru, avand si o cromatica deosebita, la alegerea clientilor. Putem spune cu siguranta ca industria textila nu este completa daca nu apeleaza la etichete tesute, aceste accesorii de mare impact vizual si tactil.

Deoarece materialele pe care vin aplicate sunt variate, si etichete tesute se gasesc de cumparat intr-o varietate impresionanta care este binevenita. De asemenea, tinand cont ca etichetele vin in contact direct cu pielea, trebuie sa se utilizeze in realizarea lor numai materiale fine la atingere, de calitate superioara, care sa nu produca iritatii si mancarimi.

Deci, luand in considerare ca in industria textila fiecare detaliu conteaza, etichete tesute sunt acel mic detaliu care face diferenta intre o haina de calitate, cu personalitate, si una comuna, chiar banala, care nu pune accent pe confortul clientilor in timpul purtarii. Astfel, etichete testute sunt acelea care dau nota finala produsului si exprima prin putine cuvinte numele companiei tale, logo-ul, informatii referitoare la primul contact sau la spalare si intretinere.

Etichete tesute de unde?

 

Fie ca esti o pasionata si-ti place sa cosi diverse lucruri pentru tine si familia ta, fie ca ai o afacere in acest domeniu, etichete tesute de calitate superioara gasesti la Tessilgraf Ro. Cine este Tessilgraf Ro?

Despre Tessilgraf Ro putem spune ca este una dintre cele 7 firme ale grupului Tessilgraf Corporation – cu sediul in Italia – producand si distribuind in Romania diverse tipuri de etichete tesute, ecusoane si benzi personalizate.

Ce-ti ofera Tessilgraf Ro? Produse si servicii de calitate superioara, la standarde europene, punandu-se foarte mare accent pe marca si pe satisfacerea cerintelor clientilor. Atat datorita experientei indelungate din acest domeniu, cat si priceperii personalului, dar si echipamentelor de ultima generatie si consumabilelor de calitate, Tessilgraf Ro este un partener pe care te poti baza intotdeauna cand ai nevoie de etichete tesutate atat calitative, cat si rezistente si, nu in ultimul rand, estetice. Jocul de culori imprima un aspect unic etichetelor tesute, personalizandu-ti in acelasi timp afacerea.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege etichete tesute de la Tessilgraf Ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre compania si produsele Tessilgraf Ro? Pentru detalii, suna la numarul 0722-831.872 si 0756-152.739 sau trimite un e-mail pe adresa tessilgraf_ro@yahoo.com.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca