articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

🕔27.Feb 2017

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu eşti în căutarea unui job mai bine plătit, specialiştii de la 1tedjob îţi oferă cele mai bune oportunităţi pentru a găsi jobul mult visat.

1tedjob.com este o platformă online de locuri de muncă lansată la începutul anului trecut care s-a dezvoltat considerabil în ultimul timp şi al cărei obiectiv este atragerea cât mai multor companii şi candidaţi în căutare de transparenţă şi eficienţă în procesul de recrutare.

Care sunt avantajele pe care ţi le oferă 1tedjob.com?

Dacă vrei să aplici pentru un loc de muncă vacant, pe acest portal ai posibilitatea să îţi faci un cont gratuit şi să îţi elaborezi un profil complex cu un video CV. Acesta din urmă prezintă o serie de beneficii față de clasicul CV în format A4, cum ar fi informaţiile imposibil de redat într-un text scris, legate de atitudine, expresie, dicție, abilitatea de a oferi informaţii relevante și de a convinge. Video CV-ul este o metodă care câştigă teren şi în România, după ce a devenit deja clasică în străinătate. Acesta îl ajută pe angajator să îşi facă o primă impresie despre personalitatea, interesele şi obiectivele tale.

Această platformă online îţi oferă posibilitatea de a-ţi testa aptitudinile profesionale prin intermediul testelor decizional situaţionale şi al testului psihometric. Testele decizional situaţionale sunt situaţii standardizate extrase din sarcinile de muncă pe care eşti pus să le rezolvi. Acestea sunt elaborate de experţi din domeniu şi te ajută să te diferenţiezi de ceilalţi. Testul psihometric vizează capacitatea ta de adaptare în cadrul echipei şi oferă o imagine a competenţelor, personalităţii, intereselor şi valorilor tale. La Lisabona în cadrul celui mai mare eveniment de tehnologie din Europa, Web Summit, a fost lansată o aplicaţie extrem de interesantă, un quiz la finalul căruia vei primi un raport video despre tipul tău de personalitate.

Un alt element de noutate pe care îl oferă această platformă este posibilitatea de a încărca interviurile video pentru a putea fi vizionate de către angajatori. Interviul video reprezintă o primă „întâlnire” cu angajatorul, o metodă nouă de a-ţi pune în valoare calităţile şi experienţa personală într-un mod original. Acest instrument modern de selecţie îţi permite să fii „prezent” virtual în aceeaşi zi la mai multe interviuri cu mai multe companii, fără a fi nevoit să te deplasezi la sediul angajatorului. Toate aceste facilităţi pe care le oferă această platformă online înseamnă o creştere substanţială a șanselor de angajare.

Pentru a găsi cele mai potrivite oportunităţi pentru cariera ta, accesează 1tedjob.com!

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la  Expert Advisor

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la Expert Advisor

Schimbare sediu social, precum si alte servicii utile afacerii si dezvoltare tale, toate acestea le