Zaharul si orice alte produse zaharoase, bomboanele si ciocolata, rahatul si siropurile, gemurile si produsele de cofetrie-patiserie, dulceturile, prunele uscate si smochinele, stafidele si mierea, zaharul brun si inghetata, dar si bauturile racoritoare ce contin zahar, toate acestea ii spun interzise unui diabetic. Insa nimeni nu spune ca nu poate manca torturi pentru diabetici, torturi delicioase preparate cu mare atentie de catre specialistii de la Cofetaria Giorginio.
Ai diabet? Nimeni nu-ti interzice torturi pentru diabetici!
Da, ai citit bine, poti manca dulciuri chiar daca esti diabetic, insa nu orice dulciuri ci torturi pentru diabetici sau prajituri facute speciale pentru tine. Din pacate multi dintre pacientii suferinzi de diabet sunt prost informati cu privire la aceasta boala si considera ca de acum incolo trebuie sa excluda cu desavarsire gustul dulce din viata lor.
Inainte de a vedea ce fel de dulciuri iti sunt permise trebuie sa cunosti forma de diabet de care suferi, tip 1 sau 2. In unele cazuri poti consuma chiar dulciuri cu zahar, dar intr-o cantitate moderata, totul respectand un plan alimentar foarte bine stabilit. Chiar daca nu sunt simptome, nivelul de zahar din sange trebuie controlat in permanenta, tocmai de aceea este foarte bine sa-ti iei glicemia zilnic.
Daca vrei sa fii riguros si sa-ti mentii sanatatea la parametrii normali, inlocuieste zaharul cu fructoza, insa fructoza naturala, nu cea obtinuta din amidon de porumb care-ti poate pune in pericol sanatatea. De asemenea, se pot consuma dulciuri pe baza de miere de albine si fructe, insa si in acest caz totul este cu masura.
Dar inainte de toate, un diabetic trebuie sa adopte un regim alimentar, un stil de viata mai exact, echilibrat astfel incat sa-si controleze greutatea si glicemia. Cel mai indicat este ca zaharul sa fie inlocuit cu indulcitori ce solicita mult mai putin precum polioli si derivatii sai. Consumati in cantitati obisnuite acesti indulcitori sunt siguri si pot fi intrebuintati de catre diabetici pentru toata viata.
Fructele, painea si pastele fainoase, orezul si cartofii trebuie si ele consumate cu masura. Grasimile animale si cele industriale, precum si sarea se consuma si ele cu moderatie. Exista unele fructe si legume cu continut de hidrati de carbon mai mare sau mai mic, in primul caz totul se cantareste si se consuma o portie cat mai mica.
Din fericire pentru diabetici exista si cofetarii specializate pe realizarea de torturi pentru diabetici personalizate astfel incat si acestia se pot bucura de gust si savoare, dar si aspect deosebit.
Cine face torturi pentru diabetici? Cofetaria Giorginio, in Bucuresti si Constanta
Ai nevoie de torturi pentru diabetici in Bucuresti sau Constanta? Ia legatura cu specialistii de la Cofetaria Giorginio. Acestia iti vor realiza cele mai bune si mai frumoase torturi pentru diabetici, gustoase si foarte aspectuoase astfel incat poti spune ca viata are din nou savoare.
Discuta cu cofetarii de la Giorginio toate detaliile legate de ingredientele interzise si cele permise si realizati impreuna un tort personalizat de care sa te bucuri pana la ultima lingurita fara ca starea ta de sanatate sa fie afectata in vreun fel.
Daca vrei sa te bucuri de calitate, cumpara torturi pentru diabetici de la Cofetaria Giorginio. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Cofetaria Giorginio? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0722-434.002 sau trimite un e-mail pe adresa cofetariagiorginio@yahoo.com.
Articol oferit de 2biz.ro.