articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Esrom –  service auto profesionist

Esrom – service auto profesionist

🕔12.Feb 2013

Romania are un parc auto foarte mare in acest moment. Conform unui studiu realizat de Directia pentru Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor, in prezent in Romania este inregistrat un numar de 4,5 milioane de autoturisme. Acest numar este intr-o continua crestere, ce-i drept mai mica decat anii anteriori. Acelasi studiu noteaza ca aproximativ 70% dintre autoturisme sunt echipate cu motorizari pe benzina. In ceea ce priveste vechimea lor, studiul precizeaza ca aproape 1,3 milioane de masini sunt in intervalul 6-10 ani, 1,16 milioane au intre 3-5 ani vechime si doar 300.000 au fost produse cu cel mult doi ani in urma. Numarul masinilor cu o vechime de peste 20 de ani era de aproximativ 700.000.

In aceste conditii, aparitia unor service-uri care sa se ocupe cu intretinerea si reparatia masinilor era absolut necesara. Numarul service-uri-lor creste direct proportional cu cresterea numarului de autoturisme.

Service-ul auto se ocupa cu intretinerea si reparatia autoturismelor.

Un astfel de service auto este Esrom, avand locatia in judetul Ilfov. Societatea infiintata in anul 1994 avea initial obiect de lucru comercializarea si distribuirea de anvelope si jenti pentru autoturisme. Din anul 2011, Esrom poate efectua si lucrari caracteristice unui serice auto, lucrari de mentenanta, de intretinere sau de reparatie.

Specialistii service-ului sunt adevarati profesionisti ce ofera servicii de calitate precum: revizii tehnice, reparatii mecanice, sisteme de climatizare si multe altele. Prin intermediul echipamentelor perfomante, de ultima generatie, se asigura servicii prompte de remediere a problemelor aparute.

Esrom are si o gama variata de anvelope. Diferenta dintre anvelopele de vara si cele de iarna consta in profilele canalelor de evacuare a apei si in numarul lamelelor. La cele de iarna numarul de lamele este mai mare iar canalele de scurgere sunt mai adanci.  Anvelopele ALL SEASON au devenit obligatorii la noi.

Asadar, daca aveti orice fel de problema cu masina dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati. Specialistii nostri mecanici sunt solutia perfecta pentru masina dumneavoastra. Datorita profesionalismului si seriozitatii cu care lucram, vom fi intotdeauna prompti in rezolvarea problemelor masinii.

Similar Articles
Alegerea corecta la procurarea  auto moto

Alegerea corecta la procurarea auto moto

Fiecare dintre noi, inca din copilarie, avem visul de a conduce propria masina. Odata ce

Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al  electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din