articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Espediss Com-Pentru legaturi stranse si sigure

Espediss Com-Pentru legaturi stranse si sigure

🕔22.Nov 2013

Rezistenta si durabilitatea sunt cele doua elemente importante atunci cand vine vorba de impachetarea diverselor obiecte sau marfuri, ridicari si alte tipuri de transporturi. Pentru ca toate acestea sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta, este nevoie de materiale corespunzatoare. Ca orice accesoriu folosit pentru compactare, sfoara aduce cu sine numeroase avantaje. Practic, aceasta se numara printre cele mai utile elemente de legat folosite de catre toate companiile care, prin activitatea lor, intreprind si actiuni de manipulare si transport al marfurilor. Si pentru ca randamentul sa fie unul strasnic, sfoara sisal se detaseaza fata de restul tipurilor de sfori, datorita rezistentei desavarsite. In comparatie cu restul accesoriilor folosite pentru legat, sfoara sisal este alegerea perfecta, mai ales pentru marfurile cu volum si o greutate medie. Mai mult decat atat, printre avantajele acesteia se numara costurile foarte reduse de achizitie.

Folosirea sforilor dateaza din timpuri preistorice, atunci cand acestea erau folosite pentru diverse activitati, printre care: vanat, tras, impins, legat, atarnat, catarat, etc. Revenind in zilele noastre, sforile se fabrica atat din fire naturale, cat si din cele sintetice, insa cele naturale se evidentiaza datorita rezistentiei mari si a durabilitatii. Sfoara sisal intra in aceasta categorie, avantajele acesteia fiind recunoscute inca din cele mai vechi timpuri.

In primul rand sisalul este o planta textila cu tulpina foarte scurta si frunze lungi crescute in rozeta. Din frunze se extrag fibre aspre, foarte rezistente, cu pereti duri, care sunt folosite la confectionarea de sfoara, franghii, saci, tesuturi aspre, etc. Cu alte cuvinte, sisalul, cultivata mai ales in tari precum Mexic, Brazilia, Florida si Caraibe, este o planta renumita pentru fibrele foarte rigide. Acestea poseda numeroase proprietati tehnice, precum: rezistenta la rupere, rezistenta la forfecare, abilitatea de a lega puternic fara riscul dezlegarii accidentale.

Domingo sau Iarba de Mexic, asa cum sisalul mai este denumita, este ideala pentru realizarea sforilor in domeniul constructiilor, acolo unde rezistenta este o caracteristica obligatorie. Aceste produse sunt rezistente la radiatii solare, au alungire mica si sunt foarte maleabile (tine bine nodul realizat). Snururile si franghiile din sisal sunt recomandate pentru utilizari diverse, cu scopuri decorative, pentru gradinarit, legarea pachetelor, in constructii, realizarea imbracamintei, hartiei, carpetelor, precum si in multe alte domenii. Important este ca produsele realizate din fire naturale sa fie depozitate astfel incat sa fie protejate de mucegai si de agentii chimici care le pot deteriora.

Compania romano-germana Espediss Com din Lugoj are ca principal domeniu de activitate comercializarea produselor destinate impachetarilor: sfori naturale si sintetice, cu o experienta de aproape 20 de ani pe piata de specialitate. Espediss Com iti pune la dispozitie sfoara sisal in diverse variante, insa la cererea clientului se pot livra la comanda si alte dimensiuni, precum: 12, 14, pana la 40 mm cu rezistenta foarte mare la rupere. Sfoara sisal comercializata de Espediss Com este destinata impachetarii diverselor obiecte, ridicari, sau pentru gradinarit.

Printre domeniile de activitate pe care Espediss Com le are se numara logistica transporturilor si servicii de asigurare a marfii paletizate prin intermediul comercializarii snururilor, sforilor si fibrelor sintetice. Astfel la noi gasesti: snur industrial pentru asigurare paleti, sfoara polypropylena, sfoara pentru balotat, etc. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi.

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se