articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
ESCG Instalatii – Noi nu apunem niciodata!

ESCG Instalatii – Noi nu apunem niciodata!

🕔29.May 2013

Ideea de a “fura” lumina si energia de la soare exista de mai demult, doar ca n-a fost posibila usor, datorita lipsei tehnologiei. Oamenii au incercat de-a lungul timpului sa imblanzeasca, sa supuna lumina soarelui si resursele lui inepuizabile, sa le foloseasca spre beneficiul propriu si sa le aserveasca scopurilor propuse.

In 1857 Timisoara devenea primul oras iluminat de la noi din tara (pe vremea aceea era, ce-i drept in Imperiul Habsburgic). Combustibilul folosit era gazul aerian, produs prin distilarea cărbunelui. Acum lucrurile s-au schimbat radical, la peste 150 de ani de atunci tehnologia ce sta la baza sistemelor de iluminat prezente a devenit o alternativa serioasa la modul clasic de producere, stocare si distributie al energiei electrice.

Foarte multe companii care activeaza in acest domeniu s-au specializat pe mijloacele noi de producere a energiei. Avantajele sunt multiple, de la faptul ca aceste instalatii nu polueaza, reduc cheltuielile, nu consuma sursele  finite de energie caci principala sursa – soarele – este inepuizabila. Reprezinta asadar alternativa o relizare extraordinara in domeniul energiei, beneficiile ulterioare resimtindu-se generatii intregi de aici incolo.

Unul dintre alternativii despre care vorbeam mai sus este Compania Escg Instalatii cu sediul in Teleorman. ESCG ofera clientilor sai alternative pentru iluminatul clasic: corpuri de iluminat cu LED-uri (proiectoare, spouri, lampi stadale) si sisteme solare fotoelectrice.

De asemenea sunt gata oricand sa sara in sprijinul agricultorilor prin oferirea unor sisteme de irigatii si adapare la surse de energie solare sau eoliene. Ca o solutie pentru necesarul de apa din gospodarii, Escg Instalatii va propune realizarea unor fantani cu pompe electrice alimentate din surse de energie eoliene sau solare.

Dupa cum spuneam mai sus, avansarea tehnologiei a dus si la schimbari in iluminatul public. Una dintre aceste tehnologii revolutionare este utilizarea stalpilor de iluminat cu panou solar. ESCG Instalatii comercializeaza diverse modele ce pot fi folosite la iluminatul stradal sau cel al parcurilor.

Unul dintre modele este stalpul solar 75 W ce include un stalp cu o inaltime de 3-4 m, un panou solar policristalin cu o putere de 30-120 W, cu orientare reglabila de 360 grade si inclinatie ajustabila de 10-90 grade. Instalatia mai cuprinde o lampa de iluminat cu LED-uri de 9W ÷ 60W/12Vcc ÷ 24Vcc, durata de viata 10000h, lumina alb 6500K si un controler de incarcare digital 6AH Steca cu functie programabila automata de iluminat nocturn si o baterie de stocare tip gel, cu o capacitate 33Ah ÷ 120Ah, 12V ÷ 24V. Autonomie 3 zile. Plus cabinet metalic cu inchidere si protectii la scurtcircuit.

Sa vedem putin acum, cum functioneaza toata ingineria. Energia solara produsa pe timpul zilei cu ajutorul panoului fotovoltaic este inmagazinata de controlerul solar in baterie. Pe timpul noptii energia din baterie este folosita pentru iluminat in mod economic cu leduri. Pornirea si stingerea lampii se face automat pe baza unui senzor. Sistemul este calculat functionabil inclusiv pentru anotimurile reci, pana la 10 ore/noapte. In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Escg Instalatii

Romania, Teleorman, Baciu,

Telefon: 0724.265.472

www.escg.ro

 

 

 

 

 

 

Similar Articles
Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Bucătăria, după cum știți, este inima fiecărei case, dar și spațiul care este cel mai

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,