articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Energetix – pentru detoxifierea organismului!

Energetix – pentru detoxifierea organismului!

🕔31.Oct 2013

Daca vrei produse cu efect antioxidant puternic, Energetix recomanda produsele din gama Detoxamin. Acestea au un puternic efect antioxidant si au la baza Zeolit Pur, prelucrat cu ajutorul nanotehnologiei. Zeolitul are efecte uimitoare asupra organismului, este o roca de orgine vulcanica, formata in urma cu milioane de ani. Zeolitul este un aluminosilicat cu o structura tridimensionala deschisa de tip retea, iar structura acestuia contine ioni de magneziu, calciu, potasiu, sodiu, dar si molecule de apa. Zeolitul este un mineral, considerat a fi o sita moleculara, care ajuta la eliminarea diferitelor toxine, virusuri si alti contaminanti din organism.

Exista mai multe tipuri de zeolit, dintre care clinoptilolitul este cel mai potrivit pentru intrebuintarea in medicina umana. Proprietatea lui de interschimbare a cationilor liberi este importanta pentru absorbtia compusilor moleculari de mici dimensiuni, cum ar fi hidrocarburile, microtoxinele, dioxidul de sulf. Zeolitul din Detoxamin neutralizeaza PH-ul de la nivel enzimatic, aduna toxinele si metalele grele din organism, eliberand ioni pozitivi de calciu si magneziu. Zeolitul este un element inert, el nu reactioneaza chimic cu fluidele din organism sau cu elementele consumului alimentar, intrucat el actioneaza pe baza fizica si nu exista efecte secundare. Zeolitul este un produs natural pentru eliminarea toxinelor, astfel el atrage toate toxinele pe suprafata sa si le tine incarcerate pana la eliminarea lor pe cai naturale. Curele de detoxifiere sunt recomandate pentru prevenirea si tratarea constipatiei, igienizarea colonului si penturu protectia ficatului, ficatul fiind afectat de prezenta toxinelor. Detoxamin contine 100% zeolit clinoptilolit activat si actioneaza ca un filtru in tractul gastrointestinal neutralizand PH-ul, adunand toxinele si metalele grele, eliberand in organism ioni pozitivi de calciu si magneziu.

Capsulele Detoxamin sunt recomandate si in terapia anticancer, pentru oprirea procesului de multiplicare a celulelor canceroase. In urma procesarii tehnologice speciale, micro zeolitul din Detoxamin capata cea mai importanta proprietate a sa si anume capacitatea de a neutraliza PH-ul la nivel enzimatic, pentru a fi cel mai important ingredient impotriva cancerului. Prin proprietatile sale de a neutraliza PH-ul, zeolitul distruge mediul in care traieste, se hraneste si se inmulteste celula canceroasa. Zeolitul are rolul de a inhiba dezvoltarea cancerului, iar in timp se va diminua dimensiunea tumorii. Studiile pe tesuturi au demonstrat ca zeolitul inhiba protein-kinaza B si blocheaza cresterea celulelor in mai multe linii de celule. Detoxamin este recomandat pacientilor care au nevoie de chimioterapie sau radioterapie, intrucat in urma acestor proceduri toxinele raman in organism 20 de ani.

Energetix, cu sediul in Bucuresti comercializeaza bijuterii cu magneti permanenti si produse wellness. In plus, promoveaza sute de produse de top apartinand unor brand-uri cunoscute cum ar fi: Energetix, Natural Beauty, Detoxamin si Magnawell. Pe langa bijuterii, firma comercializeaza si cosmetice naturale si produse de detoxifiere a organismului pe baza de zeolit, un mineral cu efecte complexe de eliminare a toxinelor. Toate solutiile oferite de compania Energetix sunt preluate din natura. Pentru mai multe informatii despre Detoxamin si zeolit, preturi si moduri de intrebuintare, contacteaza echipa de specialisti a companiei Energetix care iti vor oferi cele mai bune recomandari. Pentru un organism sanatos, utilizeaza Detoxamin recomandat de Energetix.

Datele de contact ale firmei Energetix

Adresa firmei: B-dul Timisoara, 80, Bucuresti

Telefon: 0743 099 905

Email: energetixoffice@gmail.ro

Similar Articles
Ai decis să recurgi la rinoplastică? Tot ce trebuie să știi despre această procedură

Ai decis să recurgi la rinoplastică? Tot ce trebuie să știi despre această procedură

Acesta intervenție chirurgicală are mai multe plusuri, așa cum ar fi: îmbunătățește aspectul, corectarea unui

Vezi ce a pățit după ce a consumat ani la rând doar cartofi prăjiți

Vezi ce a pățit după ce a consumat ani la rând doar cartofi prăjiți

Experții trag un semnal de alarmă pentru a preveni pericolul alimentării nesănătoase când un copil

Care este infuzia care face toxinele din organism să fie eliminate

Care este infuzia care face toxinele din organism să fie eliminate

Această infuzie are efecte minunate pentru corp și organele interne. Ceaiul are în componență plante

Nu mănânci ceea ce crezi pe litoral

Nu mănânci ceea ce crezi pe litoral

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului atrag atenţia că foarte mulţi comercianţi de pe litoral profită

Ce ne recomandă stomatologii?

Ce ne recomandă stomatologii?

Pentru a ne întreține sănătatea orală, e necesar să vizităm regulat un stomatolog, iar o