articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Embo Lux, carti de vizita cu personalitate pentru o prima impresie de calitate

Embo Lux, carti de vizita cu personalitate pentru o prima impresie de calitate

🕔11.Feb 2016

 

Embo Lux este una dintre putinele companii authotone care ofera produse din gama carti de vizita inscriptionate folosind tehnici precum gravura si printarea digitala. Incercand constant sa isi depaseasca limitele, intr-o maniera profesionista si extrem de exigenta, acestea obiecte ajung sa fie un ajutor de incredere pentru orice persoana sau companie care doreste sa fie cunosuta si recunoscuta. Mai mult de atat, se pot alege numeroase forme, culori si grosimi pentru suportul cartilor de vizita, acestea fiind in acelasi timp decupate in orice forma sau dimensiune printr-o tehnologie cu laser.

Carti de vizita cu personalitate pentru afaceri prospere

Orice carti de vizita trebuie sa reprezinte intru totul ideologia unei companii sau a unei persoane. Indiferent ca sunt inscriptionate color sau alb-negru, prin gravare si taiere laser, aceste produse trebuie sa atinga o serie de norme de calitate astfel incat sa fie percepute ca un obiect premium care merita sa fie pastrat pentru o lunga perioada de timp. Embo Lux a ales constant sa isi dezvolte o echipa puternica, bazata pe profesionalism, alaturi de o serie de investitii importante in mijloacele tehnologice de care dispune. Astfel, in prezent poate oferi o gama larga de carti de vizita personalizate, alaturi de alte obiecte promotionale inedite. In timp ce metoda de print digital se adreseaza in cazul tirajelor mici si mijlocii, aceast tip de printare dispune de o calitate exceptionala, comandata de softuri speciale. Mai mult, ajustarile se pot face fara costuri suplimentare, chiar inaintea realizarii bunului de tipar, lucru care confera acestor activitati o flexibilitate inalta, alaturi de o ajustare imediata a nevoilor si dorintelor fiecarui client in parte.

Carti de vizita printate in relief prin Embo Lux

Una dintre principalele activitati pe care firma Embo Lux le ofera se refera la printarea in relief a unei game variate de carti de vizita. Astfel, acest tip de printare in relief se bazeaza pe aplicarea unui numar mare de straturi de cerneala speciala care patrund in structura cartonului cu o lampa UV, fiind extrem de greu de indepartat. In acelasi timp, aceste cerneluri au culori diferite, alaturi de o rezistenta sporita, lucru care confera atat culori naturale, cat si un contrast benefic pentru a atrage atentia. Nu in ultimul rand, aceasta companie ofera de asemenea si o alta metoda de tiparire, printul letterpress, una dintre cele mai vechi tehnici existente pe piata. Astfel, spre deosebire de tiparul digital, modelul este presat direct pe carton oferind o autenticitate si o eleganta speciala pentru orice carti de vizita.
Embo Lux, compania care isi respecta promisiunile

De ani de zile Embo Lux a reusit sa aduca la lumina o serie de practici profesionale, de cea mai mare calitate, care sa corespunda cu adevarat nevoilor clientilor. Mai mult, tarifele percepute pentru orice carti de vizita sunt dintre cele mai mici si corespund in totalitate calitatii lucrarilor, concomitent cu intelegerea activa a nevoilor si dorintelor fiecarui partener in parte. O creativitate debordanta, bazata pe exactitate si profesionalism, descrie intru totul pozitionarea pe piata a acestei companii.

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce