articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Emblemele de la Hyperion Trade – cartea de vizita a scolarului

Emblemele de la Hyperion Trade – cartea de vizita a scolarului

🕔02.Dec 2013

Stiai ca emblema este de fapt o imagine, abstracta sau reprezentativa, si are rolul de a exprima un concept, fie ca este vorba despre un adevar sau o alegorie? Intre cuvintele emblema, simbol si logo se pune adesea semnul egalitatii, deoarece toate acestea semnifica acelasi lucru. Emblema este, deci, un tipar utilizat pentru a reprezenta cu succes o idee. Un mare club sportiv, precum Steaua, are o emblema. Clubul sahistilor din Romania are si el o emblema dupa care este recunoscut in toata lumea. La fel se intampla si in cazul scolilor care se respecta,  acestea au si ele o emblema ce este purtata cu mandrie de catre toti elevii.

Scoala in care inveti sau predai se numeste Colegiul National “Andrei Saguna” din Brasov? Pe emblema scolii va aparea, cu siguranta, nimeni altul decat Andrei Saguna, mitropolitul ortodox al Transilvaniei si fondatorul Gimnaziului Romanesc in Brasov, care mai tarziu ii va purta numele. De ce am dat acest exemplu? Pentru ca tu sa intelegi mai bine ce este aceea o emblema, pe cine infatiseaza ea si care ii este scopul.

Emblema de-a lungul timpului

Prin secolul al XV-lea, emblema era un termen utilizat in arhitectura si facea referire la o reprezentare pictata, sculptata sau chiar desenata a unui concept. Ea era fixata pe case si arata nobletea persoanelor care locuiau acolo, toti tragandu-se din vite instarite.

In anul 1531 apare prima carte cu embleme, care descifreaza emblemele majoritatii tarilor din Europa Occidentala. Practic, o emblema a acelor timpuri, nu facea decat sa ateste faptul ca te tragi din nobilime si ca apartii unei anumite case renumite.

In timp, discrepanta aceasta dintre nobilime si omul de rand a disparut, iar in zilele noastre emblemele sunt utilizate pentru a desemna pe toti aceia care apartin unei scoli, de exemplu.

Emblemele scolare de la Hyperion Trade

Poate ca acum nu mai facem parte din nobilime, insa purtarea emblemei scolii in care inveti reprezinta o mandrie. Toate marile scoli ale civilizatiei actuale au propria emblema, care le atesta vechimea, traditia si prestanta.

Daca ai nevoie si tu de embleme scolare poti apela cu incredere la Hyperion Trade. Aceasta companie din Arad iti pune la dispozitie posibilitatea de a-ti confectiona embleme scolare personalizate, acestea putand fi realizate sub forme diferite, toate purtand insa insemnele scolii sau ale liceului pe care il conduci cu atata drag.

Emblemele de la Hyperion Trade pot fi pozitionate pe maneca uniformei sau in piept sau pot fi cumparate sub forma de ecuson sau patch. Aplicarea acestor embleme se face foarte simplu, fie prin coasere manuala sau cu masina de cusut, fie cu ajutorul benzii scai care este lipita pe spatele emblemei. Indiferent de materialul din care este confectionata uniforma scolara, emblemele se ataseaza usor si nici nu vor deteriora materialele mai sensibile.

Pentru comenzi, ia legatura cu Hyperion Trade. Singura conditie este sa dai o comanda de cel putin 10 embleme identice. Trimiti modelul grafic dorit, compania face matrita 3D, ti-o arata si apoi incepe crearea propriu-zisa a emblemelor. Timpul de executie este scurt, iar livrarea se face in toata tara, prin curier rapid.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege embleme scolare Hyperion Trade. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Hyperion Trade? Suna la numerele 0357-402.248 si 0762-866.977 sau trimite un e-mail pe adresa office@broderie-ro.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca