articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Embleme firma-Hyperion Trade iti personalizeaza uniformele!

Embleme firma-Hyperion Trade iti personalizeaza uniformele!

🕔05.Jun 2015

Atunci cand angajatii firmei tale intra in contact direct cu clientii, indiferent de domeniul de activitate, este necesar sa aiba o tinuta care sa-i diferentieze de restul. Si ce modalitate mai buna ai fi decat imprimarea pe uniformele lor a unor embleme firma? Profita de oferta Hyperion Trade si personalizeaza vestimentatia angajatilor tai!

Embleme firma de la Hyperion Trade, sau cum sa ai uniforme de profesionisti!

De ce sa alegi embleme firma? In primul rand, pentru un plus de profesionalism. In al doilea rand, pentru a creste increderea clientilor. Daca esti directorul unei firme de paza, ai un fast-food sau ti-ai deschis o pizzerie, este necesar sa te ocupi de vestimentatia angajatilor.

Pentru a putea fi distinsi cat mai bine si mai repede de catre clienti, profita de oferta Hyperion Trade si alege serviciul de aplicare embleme firma pe uniforme. In functie de optiunea fiecaruia, Hyperion Trade realizeaza embleme firma brodate cu logo-ul acestora sau cu orice alte desene grafice. Oferta se adreseaza, de asemenea, si celor care isi desfasoara activitatea in service-uri si spalatorii auto, benzinarii, supermarketuri, diverse firme etc.

Cum se aplica emblema?

Primul pas este simplu: clientul da comanda prin intermediul site-ului broderie-ro.ro, apoi angajatii Hyperion Trade macheteaza modelul trimis de client cu ajutorul unui soft special. Desenul, sigla sau imaginea trebuie sa fie in format .cdr, .bmp, .jpeg etc. Dupa ce se realizeaza o reprezentare fidela a lui, in model 3D, clientul isi da acordul, iar productia poate incepe. In functie de alegere, emblema este lipita cu banda scai (velcro) sau cusuta.

Bine de stiut: in cazul in care nu stii cum ar arata emblemele la final, personalul calificat de la Hyperion Trade iti poate prezenta broderia in mai multe combinatii de culori ale materialului si atei. Acest lucru este de mare folos intrucat te poti razgandi inainte sa dai comanda de un numar mare de produse.

Daca doresti broderii realizate direct pe echipamentul de lucru, inseamna ca vrei sa personalizezi tricouri, salopete, halate, geci, camasi, cravate, sepci etc. Comanda minima este de 20 de bucati identice.

Hyperion Trade – locul unde se fac embleme firma

Atunci cand esti in cautarea unei firme care sa imprime logo-ul firmei tale pe diverse articole vestimentare, Hyperion Trade reprezinta cea mai buna solutie. Aceasta societate este specializata in broderie si dispune de tehnologie de ultima generatie pentru a obtine cele mai bune produse. Datorita faptului ca broderia are un impact vizual puternic, este din ce in ce mai aleasa de firme pentru personalizarea vestimentatiei angajatilor si nu numai.

Din portofoliul de clienti Hyperion Trade fac parte si scoli, Armata, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, politii locale, pensiuni, restaurante, hoteluri, cluburi sportive etc.

De mentionat este si faptul ca, intrucat matritele sunt realizate respectand toate normele, iar angajatii au pregatire si experienta vasta in domeniu, curatarea si spalarea repetata a uniformelor nu afecteaza in nici un fel aceste embleme firma.

Da si tu comanda de embleme firma pentru angajatii tai! Este mult mai bine ca vanzatorii si manipulantii de produse din supermarket sa aiba uniforme personalizate sau ca pe camasile receptionerilor de la hotel sa fie inscriptionat logo-ul unitatii. Pentru aceasta ai la indemana oferta avantajoasa de la Hyperion Trade.

Date de contact

Adresa: Sanleani, nr. 227

Telefon: 0721.991.668, 0762.866.977, 0357.402.248

Similar Articles
Ce inseamna contextul in marketing

Ce inseamna contextul in marketing

Auzim foarte des vorbindu-se despre marketingul online, despre faptul ca este foarte eficace si despre

Optimus Plus promoveaza publicitatea prin litere volumetrice!

Optimus Plus promoveaza publicitatea prin litere volumetrice!

Ce sunt literele volumetrice? Aceste litere volumetrice sunt una dintre cele mai inovative metode de

Cum sa te promovezi eficient prin totemuri

Cum sa te promovezi eficient prin totemuri

Totemuri sunt repere vizuale de mare importanta pentru o identificare rapida, sigura si precisa in

Avantaje printuri digitale

Avantaje printuri digitale

Este clar ca schimbarile ne guverneaza existenta. Cert este ca fara schimbare nu ar exista

Optimus Plus – Printuri digitale de calitate!

Optimus Plus – Printuri digitale de calitate!

Daca ai nevoie de printuri digitale de mari dimensiuni pentru a-ti promova afacerea intr-un mod

About Author