articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Elite Nail Art – Curs unghii cu gel

Elite Nail Art – Curs unghii cu gel

🕔25.Apr 2016

Pentru a putea lucra intr-un salon de specialitate trebuie sa urmezi un curs unghii cu gel acreditat in domeniu. Doar in felul acesta poti sa iti desfasori activitatea corect. Nu este o meserie usoara si cu siguranta nu multe persoane sunt capabile sa realizeze adevarate opere de arta. Unghiile sunt foarte importante si impun bunul gust si simtul estetic, prin urmare trebuie sa arate impecabil si sa fie frumos vopsite. Daca consideri ca poti realiza o manichiura ca la carte atunci ramane doar sa urmezi un curs de specialitate.

Unde poti urma un curs unghii cu gel?

Daca locuiesti in Bucuresti si vrei sa urmezi un curs unghii cu gel atunci cu siguranta ar trebui sa te inscri la scoala Elite Nail Art. Este vorba despre o scoala de manichiura-pedichiura care ofera clientelor interesate cursuri acreditate. Scoala a fost infiintata pentru clientele care doresc sa beneficieze de formare profesionala in domeniu, pentru ca la final sa aiba posibilitatea de a lucra in saloane de manichiura. Cursurile sunt bine organizate, tehnicile studiate sunt moderne, aparatura este performanta, iar produsele utilizate sunt profesionale. La finalul cursurilor cursantii obtin diplome acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, avand posibilitatea sa lucreze in tara sau in strainatate.

In urma unui curs unghii cu gel ai posibilitatea sa profesezi in domeniul manichiura-pedichiura

Aplicarea unghiilor cu gel reprezinta o adevarata arta. Nu este o meserie usora si necesita multa rabdare si atentie la detalii. Cunoscand toate procedurile pe care trebuie sa le urmezi vei avea posibilitatea sa incepi o frumoasa afacere in acest domeniu. Pentru ca acest lucru sa fie posibil mai intai trebuie sa urmezi un curs unghii cu gel. Aici vei invata cum trebuie sa aplici aceste unghii, cum trebuie sa le aduci la o forma perfecta si apoi cum trebuie sa le vopsesti pentru un design ingenios. Ai multe de invatat pentru a ajunge la un nivel avansat.

Scoala Elite Nail Art este exact locul unde vei avea posibilitatea sa inveti tot ceea ce este necesar pentru realizarea unei manichiuri profesionale. Profesorii de aici sunt persoane bine pregatite, ce au rabdare si iti explica fiecare pas cu lux de amanunt. Vei invata tot ceea ce trebuie sa stii pentru ca apoi sa profesezi in domeniu. Cu diploma pe care o vei obtine la finalul cursului vei putea sa te angajezi la un salon de manichiura sau vei putea deschide propriul salon.

Fiecare meserie incepe cu un curs. Alege sa urmezi un curs autorizat care va fi apoi recunoscut in tara sau chiar si in strainatate. Vei avea posibilitatea sa profesezi intr-un salon renumit. Mai multe informatii sunt disponibile pe pagina virtuala cursuri-unghii-false.ro. Pentru inscrieri suna la numarul de telefon 0746.548.542 sau trimite un email la adresa elite.nailart@yahoo.com. Fiecare curs unghii cu gel este acreditat si va fi recunoscut in tara si peste hotare. Ai garantia ca ai apelat la o scoala renumita unde lucreaza persoane competente, pregatite sa-ti ofere cursuri teoretice si practice pentru rezultate desavarsite. Tarifele sunt accesibile pentru toate clientele interesate sa lucreze in domeniul manichiura-pedichiura.