articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

🕔22.Aug 2016

 

Vrei sa urmezi un curs unghii cu gel din care sa inveti o multime de tehnici noi? Pentru a avea succes in aceasta afacere mai intai trebuie sa inveti cateva tehnici, cum si in ce fel trebuie sa realizezi o manichiura impecabila, care sunt cele mai noi tendinte si ce prefera in general clientele, cum sa aplici gelul pentru ca acesta sa reziste o perioada mai lunga de timp. Toate aceste lucruri se pot invata in cadrul unui curs organizat.

Unde poti urma un curs unghii cu gel?

Elite Nail Art este o scoala de manichiura-pedichiura ce isi deschide portile iubitorilor de frumos, persoanelor care stiu sa aprecieze arta si care doresc sa o aplice corect. Intr-adevar, sa realizezi picturi pe unghii este o adevarata arta. Iti trebuie rabdare si determinare pentru a reusi sa realizezi modele ingenioase, care sa atraga atentia. Cursurile sunt sustinute de personal bine pregatit, iar scoala este dotata cu aparatura si echipamente de ultima ora. Produsele sunt profesionale si apartin unor producatori renumiti. Cursantii au posibilitatea sa invete cele mai importante lucruri pentru a fi apoi capabili sa profeseze in domeniu.

Unghiile cu gel sunt probabil cele mai cautate si apreciate, la ora actuala. O manichiura cu gel rezista mult mai mult si isi pastreaza aspectul deosebit in timp. Manichiura clasica cu oja risca sa se curete dupa cateva zile, iar acest lucru nu este cauzat neaparat de un produs de slaba calitate. Se gasesc diferite culori de gel, aplicarea gelului realizandu-se destul de usor. Pentru a se usca este necesara o lampa speciala in care clientele vor introduce usor degetele. Nu este o tehnica grea, insa trebuie sa inveti toti pasii necesari pentru o manichiura cu gel impecabila.

Daca vrei sa te inscri la scoala Elite Nail Art pentru a urma un curs unghii cu gel, afla ca vei avea doar de castigat. Toate cursurile sustinute in aceasta scoala sunt acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Dupa ce vei promova cursul vei putea sa profesezi in domeniu sau chiar iti vei putea deschide propriul salon. Este bine sa muncesti intr-un domeniu care iti aduce satisfactie, din care rezulta mici capodopere.

Urmeaza un curs unghii cu gel acreditat

In orice domeniu trebuie sa ai o oarecare pregatire. Asa se intampla si cand vine vorba despre manichiura-pedichiura. Nu este usor sa te pregatesti singura, este mai bine daca cineva te indruma si iti spune cum trebuie sa executi lucrurile. Pentru asta exista scoala Elite Nail Art. Aici vei beneficia de un curs unghii cu gel bine structurat, pentru ca la final sa poti oferi clientelor tale o manichiura de vis.

Daca esti din Bucuresti si vrei sa inveti sa realizezi o manichiura perfecta atunci este timpul sa vizitezi scoala Elite Nail Art. Vei invata cum trebuie sa ingrijesti unghiile, cum sa le finisezi pentru a le oferi un aspect natural, cum trebuie sa aplici gelul si o multime de alte lucruri. Cu ajutorul unui curs unghii cu gel vei putea sa iti deschizi propriul salon de manichiura. Pentru mai multe informatii suna la numarul de telefon 0746.548.542.