articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Elevator service de la Tomax Prest

Elevator service de la Tomax Prest

🕔27.May 2016

 

Cu ajutorul echipei noastre de profesionisti reusim inca de la inceputul activitatii noastre sa oferim produse de inalta calitate cum este si cazul unui elevator service. Noi suntem Tomax Prest, o companie formata din profesionisti cu calificare inalta in furnizarea unor solutii tehnice originale care fac din produsele noastre cele mai performante care exista la ora actuala de pe piata.

Pentru a ne cunoaste mai bine dar si pentru a vizualiza detaliile tehnice remarcabile ale produselor noastre, va invitam pe site-ul nostru www.elevator-cric.ro dar si pentru a ne contacta sa va transmitem o solutie personalizata pentru necesitatile pe care le aveti.

Caracteristicile tehnice ale unui elevator service

Un elevator service reprezinta practic o platforma de ridicare a autoturismelor special concepute pentru service-urile auto dar si pentru alte domenii de activitate unde se preteaza utilizarea lor.

Dispunand de o capacitate de ridicare de 2500 kg este un echipament performant ce reprezinta un ajutor de nadejde pentru realizarea reparatiilor in mod eficient si fara eforturi considerabile. Functioneaza pe baza de aer comprimat si prezinta fiabilitate mare cu intretinere minima chiar si in cazul in care un astfel de elevator service este utilizat in aer liber.

De asemenea dispune de certificare UE si este prevazut cu un sistem de siguranta impotriva coborarii neprevazute. Avantajul la aceste elevatoare service este acela ca nu necesita montaj iar utilizarea acestuia este destul de simplu de realizat.

Indiferent de complexitatea lucrarilor cu care va confruntati in domeniul dumneavoastra de activitate un astfel de elevator service nu trebuie sa lipseasca sub nici o forma.

Astfel, acest elevator service are un aspect de tip platforma cu o capacitate extraordinara si caracteristici pe masura. Pe site-ul nostru veti putea descoperi si alte modele cum ar fi cele pneumatice care ofera mult mai multe avantaje fata de cele actionate normal.

Cateva avantaje pe care vi le ofera un elevator service

Cu ajutorul unui elevator service ridicarea autoturismelor in vederea repararii se va putea realiza deosebit de usor si, totodata mecanicii vor putea sa profite de avantajele oferite de echipamentele performante pe care le puneti la dispozitia lor.

Este deosebit de important sa le oferiti angajatilor dumneavoastra toate conditiile esentiale pentru a-si putea desfasura munca in conditiile cele mai bune.

Despre produsele pe care vi le punem la dispozitie putem spune ca reprezinta o rezistenta si durabilitate extrem de mare in timp si, pana in prezent toti cei care ne-au ales pentru a le furniza asemenea utilaje, au fost deosebit de multumiti si ne considera un partener de incredere.

Investind intr-un astfel de elevator service veti investi in propria dumneavoastra afacere pentru a oferi intreg confortul necesar in fiecare zi.

Pentru comenzi si informatii nu ezitati sa ne contactati

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre produsele noastre dar si pentru a consulta o oferta de pret nu trebuie decat sa intrati pe site-ul nostru www.elevator-cric.ro iar acolo veti putea gasi inclusiv datele noastre de contact.

Ca si concluzie, pentru un astfel de echipament pretul este unul mai mult decat accesibil asadar intreaga investitie va merita sa fie facuta. Asadar va asteptam sa comandati chiar astazi un astfel de elevator service.

Similar Articles
În Coreea de Sud procesul de trecere la transport electric și autonom este grăbit

În Coreea de Sud procesul de trecere la transport electric și autonom este grăbit

Coreea de Sud a dezvăluit planurile pentru a grăbi adoptarea mașinilor electrice, a celor care

Transport personal Ilfov

Transport personal Ilfov

Transportul international al persoanelor este activitatea principala prestata de catre firmele de transport personal in

Rent a car in Bucuresti, la pret mic sa chefuiesti

Rent a car in Bucuresti, la pret mic sa chefuiesti

Rent a car in Bucuresti va pune la dispozitie diferite modele de masini cu confort

De ce ajung masinile in unitatea noastra de service auto Ilfov Maryx Com?

De ce ajung masinile in unitatea noastra de service auto Ilfov Maryx Com?

O masina “sanatoasa” este una care poate oferi si siguranta dumneavoastra si celor dragi. Stim

Reconditionari turbine de la Turbina Reparata

Reconditionari turbine de la Turbina Reparata

  Aveti nevoie de servicii de reconditionari turbine, dar nu cunoasteti nici o companie care v-ar