articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Electropompa submersibila – Expert Instal Group te ajuta sa faci investitia corecta!

Electropompa submersibila – Expert Instal Group te ajuta sa faci investitia corecta!

🕔22.Sep 2016

Electropompa submersibila poate fi utila pentru alimentarea cu apa a casei, golirea pivnitei  de apa sau udarea gradinii. Indiferent ca sunt alimentate cu energie electrica sau cu benzina, pompele  functioneaza la fel: un motor (de putere diferita)  va antrena o turbina inchisa intr-un corp din metal sau plastic, prevazut  cu intrare si iesire. Locul pe unde intra apa se numeste  aspiratie, iar locul pe unde aceasta este evacuata se numeste refulare.

La Expert Instal Group puteti gasi electropompa submersibila de calitate superioara, ideala pentru alimentarea diversilor consumatori, pentru irigat, gradinarit sau umplerea rezervoarelor cu apa. Mai exact, puteti opta pentru pompa submersibila Jar, ce poate fi utilizata la cresterea presiunii in diverse instalatii si sisteme si care poate functiona in regim hidrofor. Este eficienta atat pentru golirea cat si pentru umplerea rezervoarelor de apa.

Ce alte produse mai puteti comanda de aici? Ei bine, Expert Instal Group va intampina cu o gama completa de pompe submersibile ape curate, pompe submersibile ape murdare, dar si hidrofoare. Toate acestea sunt fabricate la cele mai inalte standarde de calitate si vin insotite de toate accesoriile necesare. In plus, livrarea produselor este prompta, iar comenzile pot fi efectuate online, rapid si simplu!

Electropompa submersibila vs pompa pe benzina

Asadar, pompele submersibile pot functiona fie cu electricitate, fie cu combustibili precum  benzina. In cazul in care alegeti un model care se alimenteaza cu combustibil, ar fi bine sa stiti exact care este consumul si ce putere poate avea. Toate aceste detalii sunt importante pentru a intra in posesia unei pompe submersibile cat mai performante, dar si cu un consum cat mai scazut. In general, motopompele din acasta categorie nu sunt prea des utilizate de catre utilizatorii casnici, fiind mult mai potrivita pentru diverse aplicatii industriale.

De cealalta parte se afla electropompa submersibila, o alegere mai avantajoasa pentru cei care nu vor sa mai aiba si grija combustibilului.  Astfel, puteti alege dintre modelele alimentate prin fir sau pentru o pompa submersibila de 12 V, ce poate primi energia necesara de la un acumulator auto sau un panou solar. Daca alegeti modelul prin cablu de alimentare, asigurati-va ca lungimea acestuia este suficienta pentru distanta la care aproximati ca va fi necesara actiunea pompei. Insa, in majoritatea cazurilor, electropompa reprezinta alegerea celor care o cumpara pentru gospodarie.

Comanda electropompa submersibila de la Expert Instal Group!

Electropompa submersibila reprezinta principala alegere a celor care isi doresc un echipament performant, eficient si gata de functionare in orice moment. Astfel, scapati de grija plinului cu carburant si puteti folosi pompa la randament maxim oricand aveti nevoie de aceasta. Expert Instal Group va asteapta cu modele variate si produse pe toate gusturile si buzunarele. Asadar, pentru mai multe detalii, accesati www.pompe-submersibile.com.ro ! In plus, specialistii de aici va ofera consultanta si toate informatiile de care aveti nevoie!