articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Electrometal-Corpuri iluminat siguranta. Solutii inteligente in situatii de criza!

Electrometal-Corpuri iluminat siguranta. Solutii inteligente in situatii de criza!

🕔05.Mar 2015

Defectarea instalatiilor de iluminat trebuie sa determine comutarea automata pe instalatia de iluminat de siguranta. Asadar, daca vrei sa asiguri conditii normale de activitate si un plus de siguranta, fie si in situatii de criza (pene de curent, incendii, cutremure, etc), utilizeaza corpuri iluminat siguranta. Conceptia simpla a acestora garanteaza un montaj rapid si o intretinere usoara.

Esti in cautarea unui furnizor de corpuri iluminat siguranta care sa-ti puna la dispozitie nu doar echipamente performante, ci si preturi excelente? Consulta oferta celor de la Electrometal, firma din Bacau ce are ca principal domeniu de activitate furnizarea de corpuri de iluminat marca Elba, un nume de referinta pe piata materialelor pentru instalatii electrice.

Din oferta Electrometal poti opta pentru corpuri iluminat siguranta intr-o gama completa, pentru toate tipurile de cladiri (rezidentiale, industriale, administrative, comerciale etc). Aceste corpuri iluminat siguranta au in componenta lor carcasa, reflector si difuzor + acumulatori de tipuri diferite. Montajul electronic asigura atat incarcarea acumulatorului in prezenta tensiunii de retea, cat si alimentarea de la acumulator  in cazul absentei tensiunii de retea.

Electrometal iti ofera accesul la solutii inteligente, moderne si personalizate, toate intr-un singur pachet: corpuri iluminat siguranta.

Corpuri iluminat siguranta – un plus la capitolul protectie si confort!

Imagineaza-ti un ¨tablou¨ dictat de panica in care oamenii alearga dintr-un colt in altul pentru a se salva. Iluminatul in astfel de situatii este obligatoriu. Iluminatul de siguranta este avantajos nu doar in cazul unor situatii de criza (incendii, cutremure etc), ci si in cazul unor pene de curent (mai ales ca aceste avarii sunt dese si neanuntate).

Iluminatul de siguranta trebuie sa asigure evacuarea rapida a persoanelor atunci cand sistemul normal de iluminat (instalatiile utilizate zilnic, in activitati normale) nu mai functioneaza. Datorita rolului pe care il are, iluminatul de siguranta se incadreaza in categoria  elementelor esentiale de securitate ale unei cladiri publice.

Iluminatul de siguranta permite desfasurarea activitatilor intr-un cadru optim si perfect normal, in functie de cerintele initiale impuse  la proiectare si de amploarea avariilor produse la nivelul cladirii. In cazul intreruperilor de tensiune, iluminatul de siguranta se activeaza automat permitand marcajul clar al iesirilor de siguranta. In functie de sistemul pe care il are la baza, iluminatul de siguranta poate functiona autonom chiar si 3 ore dupa producerea avariei.

Electrometal – furnizor de corpuri iluminat siguranta, solutii complete si preturi bune

Daca vrei sa ai garantia unor corpuri iluminat siguranta proiectate dupa cele mai stricte exigente in domeniu, apeleaza la Electrometal si bucura-te de calitate!

Electrometal iti ofera o gama variata de modele, fiecare pentru un anumit tip de cladire. Dincolo de eficienta, corpurile de iluminat siguranta conving printr-un design extrem de modern, cu carcasa din materiale estetice si usor de intretinut.

Corpurile de iluminat siguranta sunt echipamente fiabile, special concepute pentru a asigura iluminarea in conditii normale. In plus, datorita utilizarii LED-urilor in perioada de veghe, corpurile de iluminat au un consum electric extrem de redus, ceea ce permite economii majore in gestionarea cladirii.

Mai mult, corpurile de iluminat siguranta sunt prevazute cu folie adeziva pentru inscriptionarea difuzorului si au grafica in diverse variante.

Pentru a comanda corpuri iluminat siguranta, contacteaza Electrometal la numarul de telefon 0740.681.477 sau vino direct la sediul nostru din Bacau, Str. Slanicului nr.6. Echipa Electrometal te intampina inclusiv cu servicii de consiliere in alegerea produselor.

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică