articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Electro Supermax: ghid practic de utilizare a unui cantar cu platforma

Electro Supermax: ghid practic de utilizare a unui cantar cu platforma

🕔26.Nov 2013

Esti in cautarea unui cantar cu platforma, care sa atinga un maxim de 300 de kg cantarite, iar in acest moment prospectezi piata pentru a face cea mai buna alegere? La ora actuala toate modelele de cantare cu platforma sunt foarte cautate pentru domeniul industrial, deoarece se folosesc foarte usor.

Daca-ti doresti un cantar de calitate, la un pret avantajos, intra si tu pe site-ul companiei Electro Supermax si informeaza-te cu privire la cele doua modele pe care compania ti le pune la dispozitie. In plus, daca vei citi acest articol vei afla si multe informatii pretioase ce te vor ajuta sa utilizezi un astfel de cantar platforma fara mari batai de cap.

Cantarele cu platforma de la Electro Supermax

1. Cantar cu platforma tip Inox Cely 150 kg. Acest gen de cantar este alcatuit dintr-un platan si un brat din inox si un indicator din plastic ABS. Afisajul este iluminat cu ajutorul unui LCD. Alimentarea se face direct la priza sau printr-un acumulator intern. Ca si functii, beneficiezi de numarator de piese, conversie de unitati, acumulare si verificare de greutate. Se utilizeaza la o temperatura ce poate varia intre 10 si 40 de grade Celsius. Timpul de afisaj este de o secunda, in conditii normale. Detine aprobarile de tipul CE si OIML. Costurile de metrologare sunt incluse, iar acestea sunt valabile timp de 1 an. Primesti garantie de 12 luni, iar livrarea se face in 24 sau 48 de ore prin curier.

2. Cantar cu platforma tip Inox Cely 300 kg. Singura diferenta intre primul model si acesta este, evident, greutatea. Modelul Inox Cely 300 kg este indicat pentru greutati de pana la 300 de kg, in timp ce modelul anterior este doar pentru un maxim de 150 de kg.

Pentru comanda, adauga produsul in Cosul de cumparaturi si treaba este ca si facuta!

Ghid practic de utilizare a unui cantar cu platforma

1. Instalarea cantarului. Acest lucru se face pe o suprafata orizontala, cat mai robusta si lipsita de vibratii. In momentul in care ii schimbi pozitia este necesar sa controlezi din nou orizontalitatea platformei si sa o reglezi, la nevoie. Platforma se instaleaza departe de razele solare sau de un camp electromagnetic.

2. Conectarea cantarului. Cantarul cu platforma se utilizeaza foarte simplu. Se apasa butonul On si acesta a pornit. Se trece apoi la un program intern de autocontrol, iar apoi poate fi utilizat.

3. Deconectarea cantarului. Oprirea se face prin apasarea tastei Off lung. Dupa oprire, display-ul se stinge, iar blocul electronic este de preferat sa fie scos din priza.

4. Anularea. Daca cumva pe platforma tu nu ai nici un produs si totusi masa este diferita de zero, atunci apelezi la Anulare. Exista o tasta speciala, iar apoi totul reintra in normalitate.

5. Regimul de masurare a greutatii. Se pune obiectul de cantarit pe cantar, iar pe display va aparea in cateva secunde masa finala.

6. Lucrul cu tara. Pentru a stabili greutatea reala a unui produs, fara a include in ea si greutatea ambalajului, utilizeaza intotdeauna tasta Tara.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege cantare platforma Electro Supermax. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Electro Supermax? Suna la numerele 0745-617.821 si 0236-232.769.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit-o in reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau