articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ekommerce Est: Protejeaza-te de intepaturi cu aparate UV anti insecte. O inovatie in domeniu!

Ekommerce Est: Protejeaza-te de intepaturi cu aparate UV anti insecte. O inovatie in domeniu!

🕔25.Sep 2015

Te-ai saturat sa ridici ziduri de aparare impotriva insectelor? Vrei sa somnul sa nu mai fie deranjat de tantari si mesele lipsite de muste? Ti-e teama de intepatura albinelor sau de prezenta gandacilor de bucatarie? Uita de spray-urile care promit multe si fac nimic dar si de pastilele total ineficiente si costisitoare! S-a lansat distrugatorul de insecte: aparatul UV anti insecte!

Prezenta subtila in incaperi, aparatele UV anti insecte distrug insectele de la A la Z, lasand un mediu lipsit de primejdii si riscuri de imbolnavire. Marele avantaj: pot fi instalate atat in spatii interioare, cat si pe tarase sau in orice alt mediu exterior. Eficienta ramane acceeasi!

Pentru cele mai noi tehnologii in domeniu consulta Ekommerce Est, furnizor cu traditie in materie de servicii DDD (deratizare, dezinfectie, dezinsectie).

Ekommerce Est comercializeaza aparate UV anti insecte la preturi prietenoase cu orice buzunar! Poti opta pentru aparate UV anti insecte cu prindere pe tavan, dar si pentru aparate UV anti insecte cu prindere pe perete. Designul este unul discret iar eficienta este maxima! Solutia este destinata atat spatiilor rezidentiale cat si domeniului HoReCa.

De ce sa cazi prada zecilor de intepaturi de insecte cand te poti proteja simplu si cu efort zero!

Aparate UV anti insecte-Distrugatorul de insecte

Sunt dizgatioase iar simpla lor prezenta provoaca repulsie si dezgust. Daca la toate acestea mai adaugi si riscul contaminarii cu boli dintre cele mai grave, peisajul devine alarmat. Insectele, caci despre ele este vorba, pot duce la imbolnaviri si pot afecta stilul de viata al oamenilor de pretutindeni. Pericolul este crescut fie ca vorbim despre tantari, muste, viespi, gandaci ori molii.

Ce trebuie sa stii despre aparatele UV anti insecte?

Cum te poti lipisi de prezenta insectelor daunatoare? Chiar daca piata de specialitate este invadata de zeci de tipuri de ¨capcane¨, nu toate solutiile se dovedesc eficiente. Poti arunca banii pe fereastra sau poti investi inteligent intr-o metoda cu rezultate!

Unul dintre cele mai in voga aparate contra insectelor daunatoare este, fara doar si poate, aparatul cu UV. Cunoscut si ca ¨distrugatorul de insecte¨, aparatul UV are o eficienta aproape de 100% si totodata un design usor de integrat in amenajarea caminului.

Cu dimensiuni ergonomice, functionare silentioasa si tehnologie de varf, aparatul UV anti insecte atrage ca un magnet insectele daunatoare (fara sa tina seamna de denumirea lor) si le elimina instantaneu, fara durere si intr-o maniera igienica. Aparatul poate fi montat atat in spatii interioare cat si in cele exterioare, fiind protejat de o carcasa rezistenta la umiditate si la factorii de mediu.

De unde comanzi aparate UV anti insecte?

Pentru rezultate imediate si de nota 10 Ekommerce Est iti pune la dispozitie o gama variata de aparate UV anti insecte din noua generatie.  Aparatele sunt confectionate din inox, otel vopsit sau combinatii din plastic si aluminiu, cu banda adeziva sau grila electronica, disponibile cu o serie variata de modele.

Aparatele pot fi instalate in orice incapere de acasa, de la birou sau in alimentari, magazine, spatii de productie, hoteluri, restaurante, etc.

Informatii suplimentare gasesti pe www.ekommerce.ro .