articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ekolinea: Prese de balotat pentru deseuri

Ekolinea: Prese de balotat pentru deseuri

🕔06.Dec 2013

In cadrul oricarei companii, sau afaceri, indiferent de domeniul de activitate, o problema o reprezinta gestionarea deseurilor rezultate in urma proceselor de munca executate. In fuctie de fiecare domeniu de activitate in parte, deseurile pot lua diverse forme si pot reprezenta probleme datorita volumului pe care il ocupa. In acelasi timp, depozitarea deseurilor trebuie realizata in conditii speciale mai ales daca exista deseuri toxice sau poluante. O solutie pentru aceste probleme poate fi utilizarea unei prese de balotat.

Aceasta presa de balotat permite tinerea unei evidente in ceea ce priveste deseurile, ofera o metoda rapida si eficienta de colectare si depozitare a deseurilor indiferent de natura acestora si faciliteaza transportul si valorificarea deseurilor in cauza. Astfel, o presa de balotat pentru deseuri este de regula necesara in cadrul oricarei companii indiferent de dimensiunile acesteia sau de domeniul de activitate implicat. Desigur, presele de balotat sunt de mai multe feluri sau modele, in functie de necesitatile fiecarui client in parte.

Daca doriti achizitionarea unui asemenea produs dar aveti nevoie de asistenta tehnica sau ajutor de specialitate, va recomandam serviciile companiei Ekolinea. Ekolinea ofera o gama diversificata de prese de balotat pentru deseuri, oferind si sfaturi utile pentru clientii ce nu au cunostinte de baza in acest domeniu de activitate. Preturile produselor comercializate de Ekolinea sunt avantajoase si accesibile pentru orice buget (acestea variaza in functie de modelul ales – fiecare produs ofera performante diferite datorita caracteristicilor tehnice avute sau datorita dimensiunilor sau principiului de constructie), in timp ce presele pot fi achizitionate atat de catre persoane fizice cat si de catre persoane juridice.

Ekolinea va aduce insa in prim plan presa de balotat pentru deseuri marca Parker, presa produsa in Anglia si oferita de unul dintre cei mai importanti si renumiti producatori de prese de balotat. Acest produs vine cu o constructie robusta, rezistenta ce poate face fata cu brio oricarei solicitari. Presa ofera controlul hidraulic al usilor, precum si alte functii automate ce vor usura munca angajatilor dumneavoastra. Practic, interventia acestora va fi minima pentru ca presa va balota deseurile, va scoate balotul automat, fara a necesita ajutor din partea personalului angajat.

In functie de nevoile dumneavoastra, aveti posibilitatea de a regla lungimea balotului, care poate fi de: 800, 1000, respectiv 1200mm. Profilele laminate, precum si materialul folosit in fabricarea camerei de presare, si anume otelul, confera acesteia un grad sporit de rezistenta si durabilitate. Avand aceste avantaje, presa de balotat deseuri Ekolinea ce poarta brandul Parker este produsul cel mai utilizat de catre partenerii companiei. Asadar, daca si dumneavoastra va doriti un asemenea produs, nu mai stati pe ganduri si accesati platforma online Ekolinea pentru a obtine si alte date tehnice referitoare la produsele mentionate mai sus.

Prin intermediul site-ului oficial puteti plasa comenzi si in acelasi timp puteti solicita oferte de pret si ajutor de specialitate din partea angajatilor Ekolinea. Reprezentantii firmei va stau la dispozitie cu raspunsuri prompte si clare la intrebari dar si cu alte informatii suplimentare.

Ekolinea, date de contact

SC. EKO LINEA IMPEX SRL
Calea Grivitei 238, Bl. C, Sc. D, Ap. 28.
Bucuresti, sector 1, 010766
Tel / Fax: 021 668 4128
office@ekolinea.ro
Vanzari: 0753 055 040 – Florin ARITON
Service: 0756 025 052 – Valentin FLOREA

Articol oferit prin reteaua 2biz.ro

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.