articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Editura Brumar – rasfatul cartilor de calitate!

Editura Brumar – rasfatul cartilor de calitate!

🕔01.Feb 2013

“O carte face cat un lingou de aur” spune un vechi proverb chinezesc.

Oare cate lingouri ne-au oferit specialistii tipografiei Brumar, de-a lungul  celor 18 ani de activitate?

Nenumarate creatii speciale, atat din domeniul editorial cat si din cel tipografic au ajuns pe piata romaneasca, firma fiind deja un nume consacrat.

Perfectionisti prin definitie, editorii, redactorii de carte, graficienii, corectorii, tehnoredactorii, referentii, tipografii, legatorii, masinistii ori maistrii din tipografie continua sa ne daruiasca carti bine facute, menite sa ne incante ochii si sa ne hraneasca sufletul.

Editura Brumar a aparut pe piata de specialitate in anul 1994, beneficiind astfel de experienta inedita a productiei editoriale post-decembriste.

Prima pagina a ajuns pe rafturile bibliotecilor patru ani mai tarziu. A fost primul pas pe calea presarata de-a lungul anilor de o multitudine de premii si aprecieri.

Experienta si profesionalismul si-au spus cuvantul, iar acum, in 2013, editura Brumar se poate lauda cu o colectie vasta, delimitata pe categorii: Arta, Carte religioasa, Carte universitara, Colectia Semn, Medicina, Medicina veterinara, Memorii amintiri eseu, Monografii, Poeti romani contemporani, Proza, Serie de autor, sau Studii culturale.

Mereu deschisi provocarilor, specialistii Brumar nu s-au multumit doar cu editura.

Considerata una dintre cele mai mari tipografii din Timisoara si zona vestica a Romaniei, Tipografia Brumar se poate mandri cu doua masini de tipar in patru grupuri, un Heidelberg Speedmaster 70/100 şi o Solna la jumatate de coala, cu CTP, un Bobst 70/100, cu finisare in linie pentru revista şi carte. Zilnic, cateva sute de tone de hartie trec prin mainile angajatilor Brumar.

Profesionistii din tipografie se mandresc cu masinile de taiat – la unu si la trei cutite, capsatoarele simple sau in banda, stantele Tiegel, masinile de cusut cu ata ori tehnicile de spiralat si gaurit, care permit acestora sa puna la dispozitie clientilor produse finisate la standarde europene.

Departamentul Pre-press al tipografiei Brumar le ofera clientilor servicii de culegere text, scanare text (OCR), scanare imagini, prelucrare imagini, tehnoredactare, corectura, listare hartie, selectie culoare, listare film (max. 91×113 cm) si montaj.

Graphic design

Tipografia Brumar va ofera servicii design – grafica speciale pentru carti de vizita, coli cu antet, mape de prezentare, brosuri, pliante, fluturasi, cataloage de produs, cataloage de arta, carti, afise, roll-up, calendare, blocnotes-uri, cuburi pentru notite, carti postale, plicuri, plicuri CD, semne de carte, invitatii, meniuri, bilete, chitantiere – facturiere personalizate, etichete autoadezive, cutii etc.

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se