articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
EcologMed te scapa de deseurile medicale!

EcologMed te scapa de deseurile medicale!

🕔07.Nov 2013

Fara tehnologiile inovatoare in domeniul medicinei de azi, viata noastra ar lua sfarsit, probabil, mult mai devreme. In urma procedurilor medicale, totusi, raman lucruri care ne pot afecta sanatatea si anume, deseurile medicale. Indepartarea acestor deseuri este extrem de importanta, dintr-o serie de motive:

  • Riscul de contaminare

In cazul in care se intampla sa intrii in contact cu astfel de deseuri medicale, exista foarte multe riscuri de a fi contaminat cu anumite boli. Motivele sunt multiple: poti intra in contact cu seringi folosite pentru bolnavii cu boli infectioase, cu cotonete de vata folosite pentru bolnavi sau multe altele.

  • Protejarea mediului inconjurator

Ceea ce este daunator pentru om, cu siguranta va fi daunator si pentru natura. Multitudinea de substante ramase in urma procedurilor medicale (si care nu mai pot fi folosite) pot dauna atat sanatatii tale si a celor din jur, cat si mediului in care locuiesti.

  • Asigurarea unui mediu steril cabinetelor medicale

Cabinetele medicale sunt cele care ar trebui, in primul rand, sa caute posibilitati de inlaturare a deseurilor medicale. Un cabinet medical poate fi considerat a fi un mediu steril numai in momentul in care toate deseurile medicale au fost indepartate si nu mai exista riscul de contaminare.

Compania EcologMed iti vine in ajutor in privinta inlaturarii deseurilor medicale. Poti apela la serviciile noastre atat pentru colectarea deseurilor, cat si pentru transportul si neutralizarea acestora. Este foarte important sa ceri ajutorul unor experti in domeniu, in loc sa incerci sa elimini aceste deseuri pe cont propriu.

EcologMed iti sta la dispozitie, utilizand recipienti speciali ( din material plastic sau carton, in functie de tipul deseurilor ce trebuie colectate ) pentru colectarea deseurilor medicale. Aceasta actiune va fi bine planificata, in prealabil : firma noastra va veni pentru a ridica deseurile medicale la ora stabilita, in functie de programul de functionare al cabinetului si de disponibilitatea personalului. Este foarte important ca aceasta actiune de colectare sa fie intreprinsa periodic, pentru a asigura atat sanatatea dumneavoastra si a personalului, cat si a pacientilor.

Poti apela cu incredere la serviciile firmei EcologMed, echipa noastra fiind certificata in acest tip de activitate si avand o vasta experienta. Indepartarea deseurilor se va face in totalitate in functie de normele impuse, pentru a te asigura ca procesul se desfasoara in deplina securitate.

EcologMed asigura servicii de colectare deseuri medicale atat in orasul Timisoara, cat si in celelalte zone ale judetului Timis. Printre clientii nostrii se numara cabinet medicale, laboratoare destinate analizelor, clinici stomatologice, clinici medicale, farmacii, unitati de depozitare a medicamentelor si centre speciale destinate celor ce au nevoie de ingrijiri medicale.

Protejeaza-ti sanatatea si ai grija de cei din jurul tau. Nu ezita sa apelezi la serviciile de colectare a deseurilor medicale – EcologMed! Nu este de ajuns sa salvezi o viata – ci este foarte important si sa o ingrijesti pe viitor. Pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a solicita ajutorul nostru, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

S.C. EcologMed S.R.L.

Nr. Tel : 0724 / 710 446

Adresa: Str. Sanandrei, Nr.3
Timisoara, Timis, RO
307375

Adresa de e-mail : contact@ecologmed.ro

Similar Articles
Ai decis să recurgi la rinoplastică? Tot ce trebuie să știi despre această procedură

Ai decis să recurgi la rinoplastică? Tot ce trebuie să știi despre această procedură

Acesta intervenție chirurgicală are mai multe plusuri, așa cum ar fi: îmbunătățește aspectul, corectarea unui

Vezi ce a pățit după ce a consumat ani la rând doar cartofi prăjiți

Vezi ce a pățit după ce a consumat ani la rând doar cartofi prăjiți

Experții trag un semnal de alarmă pentru a preveni pericolul alimentării nesănătoase când un copil

Care este infuzia care face toxinele din organism să fie eliminate

Care este infuzia care face toxinele din organism să fie eliminate

Această infuzie are efecte minunate pentru corp și organele interne. Ceaiul are în componență plante

Nu mănânci ceea ce crezi pe litoral

Nu mănânci ceea ce crezi pe litoral

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului atrag atenţia că foarte mulţi comercianţi de pe litoral profită

Ce ne recomandă stomatologii?

Ce ne recomandă stomatologii?

Pentru a ne întreține sănătatea orală, e necesar să vizităm regulat un stomatolog, iar o