articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Echipeaza-ti masina cu camere autovehicule de la Yahoo Shop!

Echipeaza-ti masina cu camere autovehicule de la Yahoo Shop!

🕔05.Mar 2015

In ultima vreme se remarca o crestere in tendinta soferilor de a-si instala pe masini camere autovehicule. Cu ajutorul lor, poti filma orice incident sau neregularitate in trafic, si totodata monitoriza activitatea care se intampla in exteriorul masinii tale si alte evenimente care au loc pe suprafata carosabilului.

Aceste camere video destinate autovehiculelor pot fi de un real folos in multe situatii. Chiar daca nu pot fi folosite in instanta ca probe deoarece conform normelor juridice in vigoare, singurele probe admise in instanta sunt cele omologate, ele pot totusi sa te ajute in momentul in care politistul este pe punctul de a-ti intocmi procesul verbal sau chiar si pentru a arata dovezi companiilor de asigurari.

Daca esti in cautarea unor camere autovehicule de calitate exceptionala, la preturi atractive, trebuie sa stii ca magazinul Yahoo Shop detine in portofoliul sau o oferta extrem de bogata de camere video destinate supravegherii auto.

Camere autovehicule – caracteristici de baza. Sfaturi  si recomandari in achizitionarea produselor

In momentul in care te hotarasti sa achizitionezi camere autovehicule, trebuie sa stii ca daca vrei sa te bucuri de o calitate exceptionala a filmarilor, camerele ar trebui sa indeplineasca anumite caracterisitici tehnice.

In primul rand, camerele video pentru autovehicule ar trebui sa aiba un unghi larg de cuprindere (ideal de 170 de grade) pentru a surprinde inclusiv subiectii care vin din partile laterale. Tot pentru o calitate optima a inregistrarilor incearca sa cumperi camere autovehicule cu rezolutie HD sau chiar Full HD.

Camerele trebuie  sa fie dotate cu un display si sa permita redarea inregistrarilor, un exemplu bun ar fi in momentul in care vrei sa ii arati politistului “la cald” ce s-a intamplat de fapt in trafic.

Deoarece de cele mai multe ori conditiile de iluminare de pe drum sunt foarte proaste, camerele video pentru autovehicule au nevoie de un senzor decent. Si un senzor de miscare este binevenit deoarece exista situatii in care evenimente precum vandalizarea sau lovirea in parcare au loc in lipsa prezentei tale. Tinand cont de faptul ca vei filma cantitati generoase de clipuri, ar fi util sa investesti in camere autovehicule cu o memorie de peste 4 GB, insotite de un cablu USB, pentru a le putea descarca ulterior pe calculator sau pe tableta. Nu uita si de suportul pentru a o monta cu usurinta pe bordul masinii, si de accesorii pentru alimentarea facila de la masina.

Yahoo Shop – solutii potrivite de camere autovehicule pentru masina ta

Yahoo Shop este un magazin specializat in comercializarea de accesorii si echipamente utile precum accesorii pentru animale, accesorii motociclete, produse pentru ingrijirea personala, instrumente musicale, camere autovehicule, produse electronice si produse pentru casa si bucatarie. Pentru mai multe detalii privind oferta completa, acceseaza pagina de internet a magazinului online si comanda cu incredere produsele de care ai nevoie.

Similar Articles
Alegerea corecta la procurarea  auto moto

Alegerea corecta la procurarea auto moto

Fiecare dintre noi, inca din copilarie, avem visul de a conduce propria masina. Odata ce

Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al  electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din