articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Echipamentele si prelucrarea fierului fasonat

Echipamentele si prelucrarea fierului fasonat

🕔19.Dec 2015

Acum nu a fost nicodata mai simplu sa va puneti in aplicare proiectele intrucat Presto Construct va ofera posibilitatea de a comanda fier fasonat la un raport calitate – pret avantajos capabil sa satisfaca chiar si cele mai inalte exigente.

Echipamente performante utilizate pentru obtinere fier fasonat

Cu ajutorul echipamentelor de fasonat de ultima generatie reusim de fiecare data sa onoram comenzile in cel mai scurt timp posibil. Produsele rezultate, adica acest fier fasonat este atent verificat de catre personalul nostru specializat pentru a putea sa beneficiati de cele mai bune produse.

Este foarte important ca pe un santier fiecare etapa a constructiei respective sa fie planificata in mod corespunzator iar noi, cei de la Presto Construct oferim acest avantaj prin care sa nu mai fie necesar sa prelucrati elementele pentru constructii pe santier. In momentul in care aceste elemente pentru constructii sunt prelucrate pe santier exista foarte multe dezavantaje cum ar fi rezultarea unor rebuturi, lipsa unor echipamente performante, personal necalificat, calitatea proasta a sectionarii elementelor din fier fasonat si multe altele. Iar peste toate acestea se adauga timpul petrecut pentru realizarea acestui proces care la prima vedere pare foarte simplu de realizat dar in esenta este destul de complex.

Procesul de productie

In timpul procesului de obtinere al acestui fier fasonat trebuie sa se tina cont de mai multe elemente cum ar fi utilizarea materialelor certificate, existenta unui laborator pentru testare, verificari preliminare, ulterioare si finale, precum multe astfel de elemente care conduc la produse de inalta calitate.

In acest fel ne asiguram ca fiecare dintre aceste elemente din fier fasonat sunt comercializate in urma unor verificari riguroase.

Elemente de care depinde intreaga comanda

Totusi succesul intregului procesul de productie al unei comenzi depinde in totalitate de datele pe care clientul le-a transmis si inaintat catre noi.

In cazul in care aceste date nu au fost concepute in mod corect nu ne asumam responsabilitatea intrucat noi realizam ceea ce isi doreste clientul. Totusi pentru a nu trata comenzile atat de drastic verificam veridicitatea acestor date impreuna cu clientul si numai dupa o confirmare prealabila lansam procesul de productie al acestui fier fasonat.

La finalul intregului proces marfa este livrata catre client, etichetata in mod coresounzator dupa intreg procesul de verificare si, apoi, incarcata in camioane.

Livrarea acestui fier fasonat se realizeaza in maxim 48 de ore in functie de cantitatea comandata si costul de transport este stabilit telefonic in functie de comanda clientului.

In cazul in care comanda nu corespunde cu cerintele dumneavoastra sau exista anumite neconcordante intre extrasul de armatura si ceea ce ati solicitat atunci vom urma procedurile specifice pentru corectarea comenzii. Pana in prezent nu s-au inregistrat asemenea probleme dar suntem de parere ca toti clientii nostri trebuie sa cunoasca toate posibilitatile inainte de a lansa o comanda catre noi. De asemenea daca aceasta comanda de fier fasonat nu este receptionata de catre clientul nostru atunci ne rezervam dreptul de a expedia o alta comanda dar cu plata in avans.

Va asteptam solicitarile si comenzile cu interes iar pe site-ul nostru www.presto.ro veti putea gasi toate informatiile utile despre fiecare produs pe care il avem.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare