articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Echipamentele de masurare  a temperaturii pe care trebuie sa le ai- Romelgen

Echipamentele de masurare a temperaturii pe care trebuie sa le ai- Romelgen

🕔20.Feb 2014

Societatea Romelgen pune la dispozitia tuturor persoanelor interesate o varietate de sonde de temperatura printre care se afla si: sonda de mediu, sonda de produs, sonda cu termocuplu subtire, sonda pentru medii corozive, sonda pentru presiuni mari, sonda pentru conducte, sonda de suprafata, sonda de aer, sonda pentru vana de lichid si multe alte tipuri de sonde ce au diferite caracteristici tehnice care pot acoperi un numar mare de necesitati.

O sonda de temperatura, denumita si sonda termica este un dispozitiv care, prin intermediul unor medii mecanice sau electrice, transmite de la un emitator la un receptor, temperatura existenta in emitator. Aceasta masoara temperatura emitatorului si o transmite pentru ca receptorul sa se comporte intr-un mod adecvat.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice ale sondei de mediu standard comercializata de catre compania noastra, la un raport avantajos calitate-pret, putem mentiona urmatoarele: are un diametru de 6mm si o lungime ce poate fi cuprinsa intre 80 si 100 de mm, masoara temmperaturi de la -40 de grade Celsius pana la 500 de grade Celsius, lungimea tecii si caracteristicile NIPLU-lui se executa in functie de conditiile tehnologice, senzorul de temperatura este de Pt100 (Pt1000), cablul de iesire are o lungime de 2m, teaca este confectionata din inox alimentar cu cuplu, etc. Aceasta este o scurta descriere a caracteristicilor sondei de mediu in varianta standardizata, insa avantajul de care puteti beneficia este ca specialistii companiei noastre se pliaza cu usurinta si altor cerinte, fiind capabili sa realizeze si alte tipuri de sonde de mediu, in functie de necesitatile fiecaruia dintre voi.

Sondele de mediu sunt foarte usor de utilizat si de instalat, au o constructie compacta si solida, au o durata indelungata de exploatare, asigura realizarea unor masuratori exacte si precise, s.a.m.d., acestea reprezentand solutia ideala de fiecare data cand aveti nevoie de echipamente fiabile care sa va ajute in operatiunea de masurare a temperaturii.

Masurarea exacta a temperaturii in diferite procese tehnologice din industria metalurgica, chimica, constructoare de masini, dar nu numai, este un factor important pentru reusita acestora si pentru obtinerea unor rezultate optime. Procesele respective sunt influentate de temperatura, de aceea masurarea cu precizie a acestui parametru are o importanta deosebita. Ei bine, masurarea temperaturii nu ar fi posibila fara ajutorul unor echipamente speciale asa cum sunt cele oferite de catre societatea Romelgen din Bucuresti, proprietatile fizice ale corpurilor depinzand, asadar, de aceasta, intr-o masura mai mica sau mai mare.

Compania Romelgen din Bucuresti a fost infiintata in anul 2000, oferind in prezent o varietate de produse de masurare a temperaturii, masini de lipit, s.a., de cea mai buna calitate, accesibile oricarui buzunar. De asemenea, ne puteti contacta si in cazul in care aveti nevoie de servicii de prelucrare prin aschiere, la standarde profesionale ridicate.

Am reusit sa castigam increderea clientilor nostri, dar si a colaboratorilor datorita calitatii produselor si serviciilor oferite, preturilor competitive pe care le practicam, profesionalismului, seriozitatii, eficientei si atentiei cu care am tratat fiecare solicitare in parte. Acceseaza pagina noastra de internet (romelgen.ro) si  afla mai multe detalii despre noi si produsele noastre. Daca vrei, ne poti contacta telefonic, prin e-mail sau ne poti vizita la sediul nostru. Te asteptam!

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau