articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Echipamente de fitness Matrix, calitate si costuri scazute

Echipamente de fitness Matrix, calitate si costuri scazute

🕔09.Sep 2015

Detii o sala de fitness si vrei sa ai accesul la cele mai noi si performante echipamente oferite la preturi corecte? Doresti sa le oferi clientilor tai cele mai bune conditii pentru rezultate spectaculoase? FitnessPartner este ceea ce cauti!

Specializati in solutii pentru afaceri si hobby-uri Wellness & SPA, sali de fitness si bodybuilding, FitnessPartner iti pune la dispozitie echipamente de fitness importate direct de la cele mai prestigioase nume din domeniu.

Pentru sali de 5 stele, FitnessPartner recomanda echipamente de fitness Matrix. Inovatoare si ultramoderne, echipamentele de fitness Matrix sunt sinonime cu performanta si fiabilitatea. Dotarea unei sali de fitness cu astfel de echipamente va aduce un plus de notorietate, dar si un profit pe masura. Echipamentele Matrix le sunt pe plac clientilor!

Colaborand cu FitnessPartner ai garantia ca esti la curent cu cele mai noi tendinte si tehnologii in domeniu, avand acces la pretul corect. Pe scurt, ai echipamentele pe care ti le doresti, la un pret rezonabil!

Echipamente de fitness Matrix – dotari de 5 stele, conditii ultramoderne pentru clientii tai!

Sali de fitness, pe metru patrat: asa se prezinta peisajul urban, un piesaj adaptat cerintelor actuale. Sa mergi la o sala de fitness a devenit o necesitate pentru multi dintre cei care recunosc importanta exercitiilor fizice zilnice si, in general, a stilului de viata sanatos. Daca ai intuit tendinta romanilor spre miscare, trebuie sa tii pasul si sa oferi solutii pe care concurenta inca nu le are la dispozitie. Primul si cel mai important pas: echipamentele, sau dotarea salii.

Importanta echipamentelor intr-o sala de fitness

Atunci cand aleg sa mearga la o sala de fitness, romanii pun accentul nu doar pe pretul abonamentelor, ci si pe calitatea dotarilor. Este simplu: cu echipamente de fitness bune poti sa faci performanta si iti poti sculpta corpul la dimensiunile si formele dorite, cu sau fara instructor. Pentru toate acestea, echipamentele trebuie sa fie, obligatoriu,  din noua generatie iar numarul lor trebuie sa fie unul generos.

Cum poti transforma o sala de fitness nou infiintata si cu buget redus intr-o sala exclusivista, cu sute de membri? Investesti in echipamente unice pe piata! Echipamentele  iti vor da notorietate si te vor diferentia de restul!

¨Mai bun¨ nu inseamna neaparat si ¨ mai scump¨, cel putin nu si in cazul dotarii unei sali de fitness. Poti avea acces la echipamente de ultima generatie chiar si cu un buget limitat; important este sa ai alaturi furnizorul perfect, gata sa-ti ofere solutii personalizate si tarife competitive!

FitnessPartner, si ai o sala de fitness dotata de la A la Z cu echipamente Matrix! 

Aparate profesionale la preturi accesibile pentru sali de fitness si bodybuilding, centre de recuperare si SPA, hoteluri si centre de recuperare medicala: aceasta este oferta FitnessPartner, o oferta unica pe piata.

FitnessPartner stie cat de important este sa tii stacheta sus, motiv pentru care iti pune la dispozitie echipamente de top intr-o gama completa.

Si pentru ca pretul sa nu fie o problema, compania iti propune un brand popular in toata lumea, cunoscut pentru fiabilitatea echipamentelor sale, dar si pentru preturile competitive: Matrix.

Poti opta pentru benzi de alergat, biciclete orizontale, verticale si eliptice si stair steppers.

Acceseaza www.fitnesspartner.ro sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0268.329.139 si cere informatii suplimentare.

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică