articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ecauciuc: cum sa-ti alegi anvelopele de iarna potrivite

Ecauciuc: cum sa-ti alegi anvelopele de iarna potrivite

🕔04.Nov 2013

Iti cauti cat mai urgent cauciucuri noi pentru iarna care bate la usa, insa nu stii de unde sa le achizitionezi? Banuim ca stii ca de la 1 noiembrie esti obligat sa-ti schimbi cauciucurile de vara cu cele de iarna, mai ales daca circuli pe drumurile publice. Aceasta lege a fost adoptata pentru propria ta siguranta in trafic, cat si pentru siguranta celorlalti conducatori auto de care nu poti face abstractie.

Pentru ca deja suntem in data de 1 noiembrie si o amenda usturatoare te paste in acest moment, intelegem ca esti grabit in a-ti cumpara anvelope de iarna bune si ieftine. Pentru a nu mai pierde timpul prin magazine, poti sa faci o comanda online, iar cauciucurile iti vor fi livrate direct acasa sau la adresa la care doresti.

Despre ce site este vorba? Intra pe ecauciuc.ro, iar in panoul de comanda vei vedea o sectiune intitulata Anevlope dupa anotimp. Selectioneaza Anvelope de iarna si plimba-te printre sutele de modele pe care compania ti le pune la dispozitie. Studiaza toate informatiile, iar in functie de acestea alege anvelopele cele mai potrivite pentru tine si masina ta.

Daca nu-ti este usor sa te hotarasti, citeste in continuare un ghid practic, care te invata cum sa-ti alegi anvelopele de iarna potrivite.

Ghidul soferilor neexperimentati in alegerea anvelopelor de iarna

Multi conducatori auto considera ca anvelopele de iarna nu sunt obligatorii pentru un drum inzapezit sau cu gheata. Aceasta abordare este una gresita si chiar periculoasa, putand pune numeroase vieti in pericol.

Exista o diferenta enorma intre cauciucurile de iarna si cele de vara si fiecare dintre acestea trebuie folosite la vremea potrivita pentru ca tu sa poti sofa in deplina siguranta.

Cum iti alegi cauciucurile de iarna potrivite?

1. In primul rand, fii atent la inscriptionarea de pe anvelope. Undeva, pe o parte, trebuie sa apara unul dintre simbolurile: „M+S”, „M.S.”, „MS” sau „M&S”. Acest marcaj specific iti confirma ca este intr-adevar vorba despre anvelope de iarna.

2. Nu alege niciodata pentru iarna anvelopele de tipul “all seasons” daca nu au si marcajul specific pentru zapada (M+S, M.S., M&S).

3. Fii atent la indicele de viteza recomandat pentru fiecare tip de anvelopa in parte. Acesta este vital si-ti poate salva, in multe cazuri, viata.

4. Verifica daca profilele canalelor de evacuare pentru apa, profile ce sunt situate pe banda de rulare, sunt mult mai adanci decat in cazul anvelopelor de iarna. Acest lucru este prefect normal, impreuna cu un numar mult mai mare de lamele.

5. Daca ai deja anvelope sau vrei sa cumperi unele second-hand verifica gradul acestora de uzura. Nu te increde in ceva foarte uzat. In plus, esti pasibil si de amenda. Mai bine cumpara-ti ceva nou la fiecare cativa ani.

6. La cumparare trebuie sa primesti si un certificat de conformitate, acesta atestand ca anvelopele sunt omologate. In acest mod te asiguri ca nu ai cumparat marfa contrafacuta.

7. Toate autoturismele trebuie sa aiba 4 anvelope de iarna, nu este suficient sa ai doar 1, 2 sau 3 anvelope.

8. Cumpara anvelopele de iarna in luna august deoarece sunt mai ieftine decat daca le-ai cumpara in noiembrie.

9. Nu apela la anvelope de iarna resapate.

10. Nu cumpara cauciucuri de iarna second-hand, nu sunt indicate, deoarece prezinta un grad mare de uzura.

11. Nu te increde prea mult in brandurile “no name”.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege anvelope iarna Ecauciuc. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Ecauciuc? Suna la numerele 0726.135.517 si 0753.569.694 sau trimite un e-mail pe adresa office@ecauciuc.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
În Coreea de Sud procesul de trecere la transport electric și autonom este grăbit

În Coreea de Sud procesul de trecere la transport electric și autonom este grăbit

Coreea de Sud a dezvăluit planurile pentru a grăbi adoptarea mașinilor electrice, a celor care

Transport personal Ilfov

Transport personal Ilfov

Transportul international al persoanelor este activitatea principala prestata de catre firmele de transport personal in

Rent a car in Bucuresti, la pret mic sa chefuiesti

Rent a car in Bucuresti, la pret mic sa chefuiesti

Rent a car in Bucuresti va pune la dispozitie diferite modele de masini cu confort

Elevator service de la Tomax Prest

Elevator service de la Tomax Prest

  Cu ajutorul echipei noastre de profesionisti reusim inca de la inceputul activitatii noastre sa oferim

De ce ajung masinile in unitatea noastra de service auto Ilfov Maryx Com?

De ce ajung masinile in unitatea noastra de service auto Ilfov Maryx Com?

O masina “sanatoasa” este una care poate oferi si siguranta dumneavoastra si celor dragi. Stim