articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Dusumele si locuintele moderne, de la design la practicabilitate

Dusumele si locuintele moderne, de la design la practicabilitate

🕔13.Jan 2017

Se spune in ultima perioada ca dusumelele sunt din nou la moda si acest lucru pe buna dreptate. Acest tip de podea este unul clasic, dar care in acelasi timp se combina in mod foarte eficient si practic cu un stil modern. Puteti alege intre diverse tipuri de dusumele la bilavio.ro, din comfortul propriei locuinte. Avantajele acestora nu sunt deloc putine, iar un aspect de care trebuie sa tineti cont este modul in care ele trebuie totusi intretinute.

Ungeti dusumelele cu ulei pentru a le mentine in stare buna

Daca v-ati hotarat deja sau luati in calcul cel putin varianta de a monta dusumele in locuinta sau in alt spatiu, e bine sa cunoasteti cateva aspecte si in ceea ce priveste modul in care ele trebuie intretinute pentru a fi durabile in timp si pentru a arata ca noi. Astfel, in timp, daca scandurile dusumelei isi pierd luciul de exemplu, e bine sa le ungeti cu ulei de canepa, pe care il puteti amesteca cu albus de ou. In urmatoarea zi puteti lustrui podelele cu postav uscat. Desigur, exista fel si fel de metode de a intretine dusumelele, insa cert este ca ele vor prezenta din start o serie de avantaje.

Dusumelele sunt astfel rezistente in timp, sunt rezistente pana si la factori mecanici diversi si sunt clar si mult mai naturale. Aspectul oferit de acestea este unul unic, aceste podele fiind si foarte ecologice. Unele dintre cele mai rezistente astfel de podele vor fi cele din lemn de nuc, de frasin, de stejar si altele. La bilavio.ro veti regasi diverse oferte de dusumele, merita cel putin sa aruncati o privire. Puteti alege de pilda si un lemn mai moale, cum ar fi cel de pin sau cel de plop. Un aspect care va influenta podelele dvs. si aspectul lor si rezistenta pe termen lung va fi clar si umezeala din locuinta, dar si temperatura pe care o veti mentine in interior. Astfel, la dusumele poate fi important tipul de lemn pe care il veti alege si din acest punct de vedere.

Rezistenta la umezeala? Ce dusumele sa alegeti pentru aceasta?

Se spune ca lemnul de stejar este printre cele mai rezistente la umezeala, astfel ca dusumelele din acest tip de lemn vor fi clar unele cu care nu veti avea probleme in privinta afectarii lor de umiditate. La fel va fi si cu dusumelele din lemn de doussie de exemplu, sau cele din lemn de teak. Desigur, exista si alte variante, motiv pentru care e foarte indicat sa va informati cat mai bine in avans cu privire la astfel de aspecte si nu numai. Cert este ca in ceea ce priveste dusumelele, veti avea o serie de beneficii dovedite prin alegerea lor. Intre acestea putem mentiona faptul ca sunt ecologice, sunt hipoalergenice de asemenea. Acest din urma aspect este foarte important pentru persoanele care sufera de anumite afectiuni respiratorii chiar, sau care sunt predispuse la unele astfel de afectiuni. Dusumelele sunt nu in ultimul rand si foarte bune termoziolante. Obtineti informatii suplimentare si oferte si online: www.bilavio.ro