articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Dumistreli ofera hale metalice industriale!

Dumistreli ofera hale metalice industriale!

🕔19.Feb 2014

Indiferent ca sunt realizate pentru cladirile industriale sau pentru orice alt domeniu de activitate, compania Dumistreli din Suceava realizeaza hale industriale de cea mai buna calitate si la preturi avantajoase. Aceste structuri metalice se realizeaza rapid, sunt fiabile si sunt o solutie relativ ieftina in comparatie cu alte alternative. Realizate din materiale de calitate, structurile metalice reusesc sa satisfaca toate exigentele clientilor in functie de necesitatile specifice respective. Halele industriale pot fi utilizate pentru diferite destinatii, cum ar fi productie, depozitare, prezentare, service auto, logistica, agro-zootehnice si alte aplicatii. In general, tipurile constructive pentru o cladire pe structura metalica sunt dictate de structura metalica principala si de modul de inchidere al acesteia. Structura secundara in majoritatea cazurilor este comuna la toate tipurile de cladiri pe structura metalica.

Aceste lucrari se pot executa chiar si in perioada rece, scutind astfel santierul de stationarea lucrarilor. In plus, se asigura si intretinera si rigidizarea structurilor deja existente. Experienta dobandita pe parcurs a personalului specializat si portofoliul existent recomanda compania ca fiind o alegere inspirata. Se detin toate echipamentele si utilajele pentru realizarea fiecarui procedeu in parte, realizand astfel lucrari eficiente. Structura metalica principala a unei hale industriale este compusa din stalpi, grinzi si contravantuiri sau portale in cazul in care contravantuirea de la perete acopera o cale de acces. Inchiderile sau invelitoarele unei cladiri pe structura metalica sunt si ele de mai multe tipuri in functie de destinatia cladirii sau de cerintele beneficiarului. Halele industriale sunt proiectate sa indeplineasca toate cerintele specifice si ofera maximul de flexibilitate pentru viitoarele activitati. Halele metalice sunt dezvoltate de tehnologie de ultima generatie, sunt sigure si durabile, permit un flux de lucru optim si iluminat natural optimizat. Firma Dumistreli asigura clientilor toata gama de servicii pentru realizarea unei hale industriale, pana la livrarea la cheie a intregului proiect. Pentru detalii tehnice referitoare la realizarea si montarea structurilor metalice, utilizeaza datele de contact ale firmei.

Cu sediul in Suceava, Dumistreli ofera solutii in domeniul constructiilor metalice, punand la dispozitia clientilor o vasta gama de structuri metalice, hale industriale, poduri, diguri metalice de protectie, pereti cortina, usi si porti, tamplarie aluminiu si pvc, balcoane cladiri si multe altele. Avand utilizari atat de variate, marimi si forme diversificate, clientii tind sa aleaga astfel de structuri, datorita fiabilitatii si duratei reduse a intregului proces. Specialisti in domeniu, echipa Dumistreli iti ofera toate informatiile de care ai nevoie. Acestia realizeaza servicii de montaj si intretinere, detinand utilajele si echipamentele necesare si in conformitate cu specificatiile primite din partea clientilor.

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de echipa Dumistreli, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei. Reprezentand o solutie economica, structurile metalice sunt realizate intr-o perioada relativ scurta, sunt rezistente la cutremur, adaptandu-se usor din punct de vedere estetic la cadrul in care sunt ridicate. Exista mai multe variante de structura pentru halele industriale si aceste variante pot fi combinate astfel incat consumul de metal sa fie optim pentru constructia si dorintele clientului. Achizitioneaza halele metalice industriale oferite de Dumistreli pentru activitatile pe care doresti sa le desfasori.

Datele de contact ale firmei Dumistreli

Adresa firmei: Str. Mircea Damaschin, Nr.1B, Suceava

Telefon: 0758 119 424

Email: contact@dumistreli.com

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare