articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Dovexim. Scari metalice, din lemn sau din beton?

Dovexim. Scari metalice, din lemn sau din beton?

🕔04.Feb 2014

Te-ai intrebat vreodata cum se construieste o scara, care sunt materialele cele mai indicate pentru realizarea unei scari in functie de amplasarea ei sau cine se ocupa de acest domeniu pe care majoritatea oamenilor nici nu-l baga in seama? De ce oamenii nu-si pun nici macar o intrebare cu privire la treptele pe care le urca sau le coboara este de la sine inteles. Acest lucu a devenit ceva normal, mecanic si face parte din viata de zi cu zi. Nimeni nu se intreaba cum functioneaza un anumit produs atata timp cat el merge la parametrii optimi, insa va incepe sa-si puna intrebari atunci cand acesta va inceta sa mai functioneze normal.

Asa sta treaba si cu scarile. Atata timp cat ele sunt acolo, de ce sa ne batem capul? Insa in spatele lor se afla o echipa intreaga de muncitori, care a depus multa munca de proiectare si de executie, astfel incat tu sa poti pasi in siguranta pana la ultimul etaj al blocului unde locuiesti.

Cum se construieste o scara?

A construi o scara de la zero este un proces complicat, care necesita respectarea mai multor pasi esentiali.

Primul pas care trebuie urmat cu strictele il reprezinta masuratorile cat mai corecte. Este mai bine sa masori de mai multe ori pentru a fi sigur ca ai luat dimensiunile exacte. Nu neglija grinda longitudinala, deoarece ea este cea care sustine treptele si poate fi mai scurta sau mai lunga. Nu omite nici dimensiunea contratreptei, ea fiind cea care va realiza o cale usor accesibila tuturor.

Mai intai se realizeaza prima treapta, la baza scarii, iar apoi o vor urma si restul, respectand dimensiunea primei. Si nu in cele din urma este important si materialul din care vor fi confectionate treptele scarii. Poti opta pentru beton armat, lemn sau trepte metalice. Tu ce alegi?

Treptele metalice – ideale pentru trafic intens si conditii grele

Scarile nu sunt pretentioase si pot fi construite din orice tip de material, de la piatra si pana la beton, lemn, metal sau alt gen de materiale. In functie de necesitati avem:

1. Trepte si scari realizate din beton armat. Acest gen de scari poate fi prefabricat sau realizat din monolit. Se utilizeaza cu precadere in cadrul constructiilor civile sau a celor social-culturale.

2. Trepte si scari confectionate din lemn. Aceasta categorie este una deosebit de estetica si se utilizeaza, in special, pentru interior.

3. Trepte si scari metalice. In general se utilizeaza ca scari de incendiu sau scari de acces tehnologic. Atat treptele, cat si contratreptele se realizeaza din tabla striata. Contratreptele pot lipsi, iar treptele se sprijina pe grinzi de vang ce pot avea o forma de U sau de I. In cazul in care este nevoie de rezistenta maxima a acestor trepete metalice, se poate utiliza, pentru confectionarea lor, chiar si otelul-beton.

Daca ai si tu nevoie de trepte metalice pentru constructia pe care o inalti, poti apela cu incredere la produsele Dovexim. Treptele metalice comercializate de aceasta companie sunt deosebit de rezistente si se monteaza si foarte rapid.

Poti opta intre mai multe dimensiuni, in functie de nevoie, iar cand vine vorba de montarea lor este de preferat a se lasa un spatiu intre trepte suficient de mare, in functie de domeniul in care vor fi utilizate.

Toate solutiile Dovexim sunt personalizate in functie de nevoile tale, astfel incat garantia calitatii iti este asigurata!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege trepte metalice Dovexim. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Dovexim? Suna la numarul 0259-417.034 si 0722-365.102 sau trimite un e-mail pe adresa dovexim@gmail.com.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare