articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Documente traduse corect, in cel mai scurt timp? – Expert Consulting Group

Documente traduse corect, in cel mai scurt timp? – Expert Consulting Group

🕔27.Nov 2013

Echipa societatii Expert Consulting Group este specialista in traducerea autorizata a diferitelor tipuri de documente, indiferent de domeniul pentru care sunt scrise.

Fie ca sunteti reprezentantul unei companii nationale sau internationale ori al unei autoritati private, fie ca sunteti o persoana fizica, puteti apela cu incredere la serviciile de traduceri autorizate pe care le oferim cu atata pasiune si devotament, la cele mai inalte standarde de calitate. Va intrebati oare care sunt limbile in sau din care efectuam respectivele traduceri? Acestea sunt in numar de 40, insa vom mentiona doar cateva dintre ele: germana, engleza, spaniola, portugheza, franceza, italiana, etc.

Rapiditatea (suntem capabili sa livram documentele traduse in aceeasi zi, daca este urgent) si acuratetea cu care lucram va vor impresiona, cu siguranta. De fiecare data cand cautati servicii de traduceri autorizate in Sibiu, nu ezitati sa contactati compania Expert Consulting Group si nu veti regreta! Suntem constienti ca fiecare domeniu utilizeaza termeni specifici, tocmai de aceea, de textul pe care ni-l veti trimite se vor ocupa doar specialistii care detin cunostintele (probate) necesare in aria de activitate in care este scris.

Dupa ce textul ne este transmis prin fax sau prin e-mail, echipa companiei va va face o oferta in functie de complexitatea si marimea acestuia, iar daca o veti aproba, noi ne punem pe treaba. Daca doriti sa va convingeti de abilitatile si competentele noastre, ne puteti pune la incercare, supunandu-ne la o proba de traducere, bineinteles, care va avea costuri zero.

Care sunt documentele pe care le putem traduce? Scrisorile, notitele, e-mailurile, textele promotionale, textele financiare, textele tehnice, textele medicale, articolele din ziare si multe altele.

Garantam acuratetea traducerii, textul tradus reflectand intocmai mesajul textului original, intrucat echipa companiei noastre acorda o atentie deosebita semnificatiei si sensului acestuia, mentinandu-l in documentele traduse. Documentele pe care ni le transmiteti in vederea traducerii sunt in siguranta, deoarece ne vom asigura ca acestea sa nu incapa in maini straine. Oferim confidentialitate maxima, ce poate fi atestata printr-o declaratie scrisa oficiala.

Compania Expert Consulting Group a fost infiintata in urma cu 5 ani si activeaza in domeniul traducerilor. Translatorii care activeaza in cadrul societatii noastre sunt experimentati si detin toate cunostintele necesare realizarii unor traduceri de calitate superioara.

Traducerile efectuate de catre specialistii companiei Expert Consulting Group sunt precise, intrucat acestia sunt atenti la modul in care se exprima si aleg cuvintele si expresiile cele mai potrivite pentru a reda cu acuratete mesajul original, care se doreste a fi transmis pe cale scrisa. Comunicarea eficienta cu partenerii de afaceri sau cu alte persoane importante, intr-o multitudine de limbi straine, este posibila datorita serviciilor oferite de societatea noastra. Rupem bariera cuvintelor si mergem dincolo de aceasta, intrucat dorim ce este mai bine pentru afacerea pe care o detineti sau pentru colaborarile pe care le aveti. Va puteti baza pe traduceri exemplare, cu adevarat calitative, daca apelati la traducerile efectuate de Expert Consulting Group. Fara aceste servicii, interactiunea dintre culturi nu ar fi fost posibila, tocmai de aceea importanta lor cantareste enorm.

Serviciile noastre vor fi intotdeauna dincolo de cuvinte.

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.