articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Divers auto parts: Piese utilaje pentru buna functionare a afacerii tale

Divers auto parts: Piese utilaje pentru buna functionare a afacerii tale

🕔20.Aug 2013

Cu totii stim ca prelucrarea diverselor materiale precum si alte operatii ce sunt legate de domeniul industrial si nu numai se executa prin intermediul utilajelor sau al masinilor de profil. De aceea, daca sunteti angrenat intr-ul astfel de domeniu si aveti nevoie de piese de schimb sau intretinere pentru diverse utilaje industriale trebuie sa utilizati serviciile puse la dispozitia dumneavoastra de catre compania Divers auto parts. Firma ce isi desfasoara activitatea in Constanta furnizeaza piese auto si piese utilaje in toata tara, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Piesele oferit pentru utilaje sunt comercializate pentru utilaje agricole, de constructii industriale si civile, portuare, minerit si macarale. Dupa cum puteti observa gama de acoperire este extinsa ceea ce inseamna ca prin intermediul Divers auto parts o sa puteti achizitiona orice piesa necesara repararii sau intretinerii dispozitivului in cauza.

Piesele oferite pot fi achizitionate in regim OE (piese originale), aftermarket si / sau aftermarket premium. Fiecare piesa comandata este livrata cu garantie proprie si poate fi returnata in cazul in care parametrii nu corespund sau in cazul in care nu sunteti multumit de performantele furnizate. Divers auto parts dispune de parteneriate cu companii producatoare de profil comercializand doar piese utilaje de inalta calitate, astfel garantandu-se cele mai bune servicii de pe piata. Preturile practicate sunt reduse si avantajoase, in conformitate cu standardele de calitate impuse.

Divers auto parts este o companie nou infintata ce curpinde un colectiv tanar dar ambitios ce are experienta in domeniul pieselor auto si de utilaje. De aceea puteti alege sa solicitati asistenta sau ajutorul echipei Divers auto parts in orice moment si pentru lamurirea oricarui aspect legat de piesele necesare dispozitivului dumneavoastra, de livrare, pret sau instalare.

Printre piesele de utilaje comercializate de Divers auto parts amintim: filtre (filtre aer, ulei, hidraulice, combustibil, antigel), piese pentru sistemul de franare si directie, piese motor, sistem alimentare conbustibil, sistem racire motor, furtune apa, radiatoare, pompe apa, aparate aer conditionat, piese pentru transmisie, ambreiaje, piese cadran, sistem electric, contact pornire, electromotor, alternator, relee, calculatoare de comanda, accesorii cabina si multe altele. Pentru intreaga lista a produselor comercializate nu ezitati si accesati site-ul Divers auto parts.

Dupa cum am precizat, piesele pentru utilaje pot fi comandate indiferent de locatia dumneavoastra. Desigur in cazul in care livrarea se va realiza in afara orasului Constanta, beneficiarul va suporta cheltuielile de transport. Daca doriti mai multe detalii referitoare la aceste taxe sau pentru orice alta informatie suplimentara ce are legatura cu piesele comercializate de Divers auto parts utilizati datele de contact din josul prezentului articol sau utilizati pagina web a companiei. Nu uitati, pe langa piesele pentru utilaje, puteti comanda si piese auto diverse precum piese tunning xenon, piese pentru motoare, piese de caroserie sau accesorii auto.

Echipa Divers auto parts promite sa asigure cele mai bune si rapide conditii de transport a pieselor comandate precum si servicii de inalta calitate oferite de personal profesionist ce va sta la dispozitie cu raspunsuri prompte si clare la eventualele intrebari sau nelamuriri.

Divers auto parts, contact:

Soseaua Mangaliei nr: 84
Constanta, Romania

Email:
diversautoparts@yahoo.com

Telefon:
0737 085 048

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa precizezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste alte materiale de interes, aici!

Similar Articles
Alegerea corecta la procurarea  auto moto

Alegerea corecta la procurarea auto moto

Fiecare dintre noi, inca din copilarie, avem visul de a conduce propria masina. Odata ce

Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al  electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din