articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Divas – metode eficiente si moderne de publicitate!

Divas – metode eficiente si moderne de publicitate!

🕔17.Oct 2013

Indiferent de natura business-ului sau a companiei pe care o detii, tot ceea ce iti doresti este ca acestea sa fie cat mai cunoscute publicului larg, intrucat, nu-i asa, fara un public numeros, niciun produs comercial nu poate rezista pe piata. Iar pentru aceasta promovare ai nevoie de o metoda de publicitate cat mai eficienta. Pentru ca reclamele clasice nu mai sunt o metoda foarte eficienta, firma Divas din Baia Mare iti vine in ajutor cu una dintre cele mai moderne solutii: totemurile.

Totemurile luminoase sau neluminoase sunt un produs publicitar de semnalistica indoor sau outdoor, al carui scop este punerea in evidenta a unei locatii, printr-o metoda deosebita. Aceasta reprezinta cea mai eficienta modalitate prin care oamenii pot identifica mai usor sediul unei companii sau amplasarea unei firme. Totemurile Divas se construiesc cu ajutorul unei structuri metalice rezistente, acoperite cu diferite materiale precum: plexiglas, Alucobond sau PVC. Ele pot fi de diferite marimi, dimensiunile acestora fiind stabilite de catre client, si sunt asezate pe fundatii de beton in functie de marimea ceruta.

Avand in vedere dorintele si bugetul alocat de catre beneficiari, se pot realiza totemuri luminoase sau neluminoase. In general, daca vorbim de reclame luminoase de exterior, totemurile se monteaza in fata cladirilor de birouri, sau a locatiilor in cauza, mai ales cand respectivele puncte de interes nu se afla in planul intai, adica exact la marginea drumului, ci sunt situate mai in spate. Totemurile luminoase Divas pot reprezenta grafica unei singure companii, sau in cazul in care in locatia respectiva se gasesc mai multe firme, acestea pot fi personalizate cu grafica fiecareia dintre ele.

Specialistii firmei din Baia Mare recomanda iluminarea totemurilor, pentru ca marca dumneavoastra sa fie vizibila 24/24.

In general, totemurile luminoase se realizeaza la o inaltime de 3-4 m, si sunt construite pe sistemul dubla fata pentru a fi vizibile din ambele directii. Interiorul este executat dintr-o constructie metalica foarte solida, iar prinderea in pamant se face printr-o fundatie. Iluminarea se realizeaza cu tuburi fluorescente (neoane), iar lateralele pot fi executate dintr-o singura foaie de stiplex sau policarbonat, in cazul in care vorbim de totemul unei singure companii, sau din casete din aluminiu sau cu fete de plexiglas, personalizate cu siglele mai multor firme.

Totemurile luminoase sau totemurile neluminoase sunt foarte folosite si pentru semnalistica de interior, in cadrul unor sali de conferinta, in holul hotelurilor sau alte locatii, in special pentru expozitii si standuri expozitionale.

Pe langa totemurile publicitare, compania Divas mai pune la dispozitia clientilor casete si firme luminoase, cele mai importante elemente in semnalistica outdoor (in diferite forme si dimensiuni, avand decoratii variate), litere volumetrice (confera un plus de eleganta si marcheaza mult mai bine conceptul de semnalistica, atat pentru exterior, cat si pentru interior) si inscriptionari cu autocolante pentru vitrine sau masini.

Date de contact:

Str. Gerorge Cosbuc Nr. 3 Baia Mare, Maramures

Telefon: 0362 421 565 / 0744 533 845 / 0744 529 634

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Un american a vrut sa ajute un conducator auto oprit pe autostrada, vezi ce a descoperit acesta

Un american a vrut sa ajute un conducator auto oprit pe autostrada, vezi ce a descoperit acesta

Un polițist a vrut să ajute un șofer care era oprit pe autostradă și a

Sisteme alarma wireless GSM

Sisteme alarma wireless GSM

Intre acele sfaturi utile care sunt date de specialisti in ceea ce priveste instalarea acestor

Ce inseamna contextul in marketing

Ce inseamna contextul in marketing

Auzim foarte des vorbindu-se despre marketingul online, despre faptul ca este foarte eficace si despre

Imprimante etichete profesionale gasiti la Multitech

Imprimante etichete profesionale gasiti la Multitech

Compania Multitech are sediul in Brasov si activeaza in domeniul distributiei de echipamente si consumabile

Embleme firma-Hyperion Trade iti personalizeaza uniformele!

Embleme firma-Hyperion Trade iti personalizeaza uniformele!

Atunci cand angajatii firmei tale intra in contact direct cu clientii, indiferent de domeniul de

About Author