articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Diren Exim – cu noi viitorul e verde!

Diren Exim – cu noi viitorul e verde!

🕔16.Sep 2015

Ce este poluarea?

Anual, oamenii produc zeci de tone de gunoaie care sunt depozitate in gropi speciale, incinerate sau aruncate in mari si oceane. Gunoaiele degradeaza solul in zonele in care sunt depozitate iar efectele dezastruoase asupra faunei si vegetatiei duc la poluare.

Poluarea este fenomenul prin care mediul inconjurator este contaminat cu substante straine daunatoare vietii. Un mediu mai putin poluat insemna o viata mai sanatoasa si implicit o durata de viata mai mare. Una dintre cele mai importante cauze ale poluarii o reprezinta lipsa colectarii si reciclarii deseurilor.

Fiecare dintre noi, adult sau copil, avem datoria de a adopta o atitudine responsabila din punct de vedere ecologic. Solutia este la indemana noastra si consta in colectarea selectiva a deseurilor si reciclarea acestora.

De aceea ne-am gandit sa spunem STOP poluarii, STOP vietii nesanatoase!

In prezent, exista numeroase companii si asociatii care trag un semnal de alarma asupra efectelor nocive ale poluarii asupra omului si mediului inconjurator, si iau masuri pentru combaterea acestora.

Diren Exim este o societatea care are ca domeniu de activitate colectarea, reciclarea si vanzarea deseurilor.

Ce este reciclarea?

Deseul este substanta, preparatul sau orice obiect pe care destinatarul il arunca si care poate avea un impact asupra mediului.

Deseurile pot proveni din activitati industriale (metal, sticla, textile, hartie, lemn etc), din transport (ulei, anvelope), din constructii (beton, caramizi, moloz), din comert (ambalaje de hartie, plastic, carton) sau din activitati casnice.

Pentru ca acestea sa aiba un efect negativ cat mai mic asupra mediului inconjurator, este necesara colectarea si reciclarea lor.

Reciclarea este procesul care presupune separarea si colectarea materialelor in vederea reutilizarii pentru scopul original sau alte scopuri. Marea parte din materialele folosite in intreaga lume – aluminiul, otelul, hartia, sticla – sunt deja provenite din reciclare. Acest lucru conduce la reducerea costurilor de depozitare a deseurilor si la un consum mai mic de energie.

Stiai ca energia pe care o recuperam cand reciclam un pahar de sticla poate alimenta un bec timp de 4 ore? Sau ca fiecare tona de hartie reciclata salveaza 17 copaci?

Pentru ca noua ne pasa de mediu!

Pentru ca nu suntem indiferenti la acest fenomen care ar trebui sa ne puna pe ganduri pe fiecare din noi, societatea Diren Exim este puternic implicata in procesul de reciclare al deseurilor si reprezinta un nume in acest sector de activitate.

Diren Exim se ocupa de intregul proces, de la colectarea selectiva si transportul deseurilor, sortarea si separarea pe tipuri de materiale (hartie si carton, feroase si neferoase, mase plastice, sticla, cauciuc etc), valorificarea si procesarea lor in instalatii autorizate pana la intocmirea documentelor aferente.

Firma desfasoara aceste activitati si are in dotare echipamente performante pentru a pune la dispozitia clientilor sai servicii de o calitate ireprosabila.

Serviciile pe care vi le punem la dispozitie includ colectarea si reciclarea deseurilor feroase si neferoase, deseuri electronice si electrocasnice, mase plastice, hartie, carton, PVC, acumulatori uzati etc, acestea fiind sortate pe categorii, culori si compozitie pentru o valorificare optima, economisindu-se astfel resurse naturale si diverse forme de energie.

Deoarece stim ca reciclarea face parte din procesul de modernizare, dam importanta acestui fenomen implicandu-ne cu seriozitate si profesionalism pentru optimizarea conditiilor de viata.

Daca a recicla inseamna sa consumi eficient, sa refolosesti, sa transformi materia in asa fel incat sa existe un circuit care sa produca efecte pozitive asupra mediului, atunci te asteptam sa ne contactezi pentru servicii complete in domeniul reciclarii.

Implica-te! Fa un pas mic pentru un viitor mare!

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică