articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Dezvoltare personala armonioasa pentru copiii dumneavoastra

Dezvoltare personala armonioasa pentru copiii dumneavoastra

🕔27.Jul 2015

Copiii prezentului sunt baza societatii viitoare, iar daca dorim sa traim intr-o lume cu o mentalitate sanatoasa si cu radacini adanc infipte intr-o gandire rationala si inteleapta, educatia acestora este cel mai important pas si singura noastra garantie ca se mai poate schimba ceva.
Cea mai importanta perioada de timp in care copiii nostri pun bazele unei dezvoltari personale asa cum ea ar trebui sa fie, pentru ca deveni candva niste oameni maturi, cu coloana vertebrala si rationament curat, sunt cei 7 ani de acasa. Este perioada pe care daca o ratam, parcursul educational al copiilor va fi pus permanent sub semnul intrebarii, iar din acest motiv este bine sa apelam la ajutorul unor specialisti care sa ne asigure ca nu riscam absolut nimic in ceea ce-i priveste pe copiii nostri.
Gradinita particulara Discover-me, va pune la dispozitie niste programe foarte interesante si atractive de, dezvoltare personala pentru copii, programe in cadrul carora ei pot invata, prin joaca, cum sa devina un om de baza al societatii in care va trai.

Programe de dezvoltare personala pentru copii:

Gradinita Discover-me, a dezvoltat, pe parcursul existentei sale, o serie de programe foarte interesante, bazate pe activitati psihologice, usor de inteles si acceptat, astfel incat copiii dumneavoastra sa invete pas cu pas cum sa se comporte fata de semenii lor, cum sa actioneze in anumite situatii si care ar fi solutia cea mai eficienta la niste probleme care nu pot fi evitate.
PASAPORT PENTRU SUCCES/ SMART BEGINNINGS este unul dintre programele despre care va vorbeam. In cadrul acestuia, copiii invata cum sa relationeze intre ei in cel mai eficient si sanatos mod posibil, astfel incat sa se poata incadra mai apoi in lumea cu care vor da piept. La sfarsitul programului acestia primesc un pasaport care atesta dobandirea tuturor aptitudinilor necesare unui viitor, bun cetatean.
PROGRAMUL DE ADAPTARE. Acesta reprezinta o alta idee inovatoare si interesanta a echipei Discover- me. Avand in vedere faptul ca unora dintre copii le este mai greu sa se acomodeze cu schimbarea mediului, prin acest program, personalul supra-calificat al gradinitei se ingrijeste cu atentie de buna acomodare a copiilor nou veniti. Cu cat acestia se acomodeaza mai repede si mai bine, cu atat vor asimila mai usor informatiile si vor veni cu mai mare placere la gradinita.
Activitatile desfasurate atat in limba romana cat si in limba engleza sunt baza unui alt program initiat de echipa gradinitei Discover- me. Prin acesta, copiii vor asimila mult mai repede notiuni de limba engleza, lucru care nu poate fii decat in favoarea dezvoltarii personale a copiilor dumneavoastra,

Dezvoltarea personala pentru copii, un tel al echipei Discover-me:

Daca aruncati o privire pe site-ul gradinitei: www.discover-me.ro veti putea observa cu usurinta ca echipa Discover-me isi propune ca prin activitatile desfasurate sa obtina o dezvoltare personala pentru copii cat mai eficienta si armonioasa. Totul este facut in asa fel incat ei sa realizeze orice lucru cu placere si sa si invete ceva util in acelasi timp. In acest fel informatiile sunt retinute mult mai bine, iar felul in care ei vor privi lumea in care traiesc nu ii va putea conduce decat pe drumul succesului. Daca doriti o baza solida in educatia copiilor dumneavoastra, apelati cu toata increderea la serviciile gradinitei www.Discover-me.

Similar Articles
Aceste fraze îți vor indica faptul că faci o treabă minunată atunci când vine vorba de educația copilului tău

Aceste fraze îți vor indica faptul că faci o treabă minunată atunci când vine vorba de educația copilului tău

  Aceste fraze îți vor indica faptul că faci o treabă minunată atunci când vine vorba

Cele mai bune metode ca să te placă toată lumea

Cele mai bune metode ca să te placă toată lumea

Savanții au cercetat comportamentul oamenilor în societate și au scos la iveală unele lucruri ce

La ce se gândește soacra ta? Cu siguranță nu-ți vei da seama

La ce se gândește soacra ta? Cu siguranță nu-ți vei da seama

Acel moment când îți găseși sufletul pereche, bărbatul alături de care vrei să petreci restul

Cu magazinul potrivit pentru ghiozdane Bucuresti anul scolar incepe cu succes

Cu magazinul potrivit pentru ghiozdane Bucuresti anul scolar incepe cu succes

Inceputul anului scolar ne poate aduce in minte amintiri frumoase din copilaria noastra. Agitatie si

Cu Agni Mundi afli totul despre atacurile energetice si paranormal

Cu Agni Mundi afli totul despre atacurile energetice si paranormal

Poate ca ati auzit persoane vorbind de atacuri energetice si nu le-ati crezut pana cand