articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Detergenti auto produsi si distribuiti de Mopeka Impex

Detergenti auto produsi si distribuiti de Mopeka Impex

🕔15.Oct 2013

In cadrul spalatoriilor auto, intretinerea autovehiculelor se realizeaza de regula doar cu produse de profil ce protejeaza caroseria acestora. In acelasi timp, produsele de curatare se impart in produse pentru interior si pentru exterior, astfel fiecare parte a autovehiculului este supus unui proces de curatare si intretinere profesionist. In lipsa acestor detergenti auto, masina dumneavoastra poate avea de suferit din cauza substantelor chimice folosite in producerea detergentilor ce nu sunt destinati utilizarii in acest domeniu.

Astfel, in cazul in care obisnuiti sa va spalati masina utilizand produse neadecvate, riscati ca in timp sa observati probleme precum: puncte de rugina, matuire, geamuri zgariate, deteriorarea interiorului si asa mai departe. De aceea, daca activati in domeniul spalatoriilor auto, sau daca doriti achizitionarea de detergenti auto de specialitate trebuie sa apelati la serviciile unor distribuitori de incredere. Un astfel de distribuitor este si compania Mopeka Impex, companie ce produce si ofera o gama larga de detergenti auto la preturi mai mult decat avantajoase.

Detergentii auto nu trebuie folositi doar in cadrul spalatoriilor auto. Aceste produse sunt necesare si daca obisnuiti sa va intretineti masina fara a apela la servicii de specialitate. Asadar, aveti grija de „sanatatea” masinii dumneavoastra cumparand doar produse de profil, ce nu contin substante chimice daunatoare.

Mopeka Impex este o companie cu sediul in Timisoara ce se ocupa cu activitati precum dezvoltarea, cercetarea, comercializarea si productia de detergenti industriali, emulgatori, produse chimice, produse de uz casnic si produse auxiliare chimice, pentru diferite industrii. Dupa cum puteti observa, Mopeka Impex este specialistul de care aveti nevoi in achizitionarea de detergenti auto.

Mopeka Impex va ofera o gama larga de produse, astfel dumneavoastra puteti comanda oricand: sampoane auto, spuma activa, detergenti pentru motor, detergenti pentru parbrize, sapun pasta si multe altele. Toate acestea sunt destinate curatarii profesionale a autovehiculelor, fiind in general utilizate in spalatoriile auto pentru spalare manuala, automatizata si tratamente cosmetice. Sampoanele auto sunt special create pentru curatarea si degresarea caroseriei fara a afecta luciul vopselei. Spuma activa se utilizeaza pentru indepartarea petelor persistente. Concentratia mare de agenti tensioactivi produce o spumare puternica dizolvand murdaria organica si anorganica provenita din trafic. Acestea sunt potrivite pentru orice tip de autovehicul.
Detergentii comercializati de Mopeka sunt usor de utilizat, eficienti, au un miros placut, protejeaza si prelungesc viata caroseriei.

Pentru a comanda detergentii auto Mopeka Impex va trebui fie sa utilizati datele de contact de mai jos, fie sa accesati platforma online a companiei. In ambele cazuri personalul Mopeka Impex va sta la dispozitie cu raspunsuri prompte la intrebari, cu ajutor de specialitate penrtu alegerea produselor potrivite pentru proiectele dumneavoastra dar si cu asistenta tehnica in vederea solutionarii rapide a problemelor pe care le aveti. Prin intermediul paginii web puteti citi informatii suplimentare referitoare la istoria si activitatea Mopeka Impex, puteti vizualiza lista completa de produse si servicii oferite si desigur puteti solicita o oferta de pret pentru comanda dumneavoastra. Toate produsele vor fi livrate in cel mai scurt timp posibil, indiferent de locatia in care va aflati.

Mopeka Impex, date contact:

Tel./Fax:
0256 293 200
0256 293 201

Departament aprovizionare
– Florin FICAU – 0755 083650

Departament contabilitate
– Rodica NOVAC – 0740 422625

Departament vanzari
– Daniel CRAMBA – 0737 530308

Departament logistica
– Florin FICAU – 0755 083650

Departament marketing
– Mariana VUSCAN – 0748 110818

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca