articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Despre Zen, culori, stari si servicii design interior

Despre Zen, culori, stari si servicii design interior

🕔06.May 2016

 

Exista foarte multe motive pentru care putem spune ca este cel mai bine sa apelati la niste servicii design interior, insa de cele mai multe ori, oamenii, firmele si nu numai apeleaza la experti in design interior doar atunci cand detin si un buget considerabil. Insa, nu intotdeauna sumele de bani mari dicteaza si calitatea. Suntem Fine Design Studio, iar prin linia de servicii design interior, venim sa oferim eleganta, bun gust si rafinament. Ei bine, si pentru ca tot mai des auzim de expresii gen Zen, cromatica si energii pozitive, haideti sa vedem cam in ce mod pot fi ele implicate in linia de servicii design interior pe care noi le oferim.

Echilibru in design interior

Daca tot vorbim de relaxare si servicii design interior nu putem lasa deoparte formele si culorile. Exista, stiti bine, o intreaga arta si chiar parapsihologie in jurul cromaticii. Poate multe din aceste idei par exagerate, sau prea zen, insa sa stiti ca in viata de zi cu zi, fiecare joaca, daca putem spune asa, in jurul ideii de cromatica. Daca in fiecare zi ati tine cont (mai ales domnisoarele) de faptul ca dimineata va luptati efectiv cu dulapul pentru a gasi ceva frumos de purtat, ajungand sa purtati predominant verde, rosu, albastru, gri sau orice alta culoare, ati sti atunci ca acea culoare este cea care va guverneaza intreaga zi.

Bun, revenind la servicii design interior si culori, fiecare culoare isi are rolul sau, albastrul linisteste, rosul mentine un ritm alert, verdele relaxeaza, movul ajuta la acapararea de noi informatii si concentrare, portocaliul stimuleaza apetitul, si tot asa… Ei bine, la ideea de cromatica putem alatura si formele. Ca si regula pe care noi o aplicam foarte des, este aceea ca formele colturoase, in unghiuri drepte folosim culori calme, reci sau neutre. In opozitie, la formele curbe, naturale, folosim culori pastelate, vii, calde tocmai pentru ca tot ce este natural niciodata nu va avea unghiuri drepte sau colturi.

Acest concept de design interior a fost aplicat pentru prima data in regiunea asiatica si intr-adevar, are inspiratie taoista si merge pe armonia dintre forme si energie. Culorile sunt energie conform toismului.

Aplicarea echilibrului cromatic in design interior

Si… ca sa ne intoarcem la servicii design interior haideti sa vedem acum ce putem aplica din tot toismul. Pai, in primul rand, spuneam mai devreme ca oricine isi doreste liniste atunci cand ajunge acasa, ei bine, pentru asta vom folosi culori reci si forme drepte. De exemplu, pentru dormitor, un tavan fals de tip caseta cu iluminare indirecta de culoare albastra sau verde, va va oferi o senzatie perfecta. Iar pentru ca in living au loc majoritatea activitatilor zilnice, puteti opta pentru un disc din rigips retro-luminat cu rosu sau portocaliu.

Acestea sunt doar mici fragmente de idei ale echipei de prestare servicii design interior, deoarece fiecare proiect pe care l-am avut, il avem sau il vom avea este unic, avand amprenta si personalitatea proprietarului sau in functie de ideologia companiei. Insa, nu uitati, indiferent unde ati fi, intr-adevar, echilibrul dintre forme si culori dau un adevarat aspect elegant, armonios si fluent casei dumneavoastra. Pentru mai multe detalii va asteptam pe siteul nostru, www.logosidesigninterior.ro

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.