articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

🕔23.May 2016


Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi, televizoare si nu numai, totul incepe sa beneficieze de inteligenta. Pe www.cumperiieftin.ro vei gasi foarte multe articole smart pentru cei inteligenti, dar si pentru cei ce doresc o experienta multimedia completa, asa cum este si in cazul liniei de smart TV Samsung. Despre tehnologii smart si multimedia vom continua sa discutam mergand cu topicul pe taramul istoriei, dar si a tehnologiilor viitoare.

Pentru inceput, pana sa ajungem noi la smart TV Samsung, trebuie sa spunem ca totul a plecat de la un disc prevazut cu un model de perforatii dispuse intr-o spirala. Acest disc, Nipkow, din 1884 permita scanarea unei imagini, linie-cu-linie, proces denumit raster. De la acest disc, pana la primele televizoare cu tub catodic lucrurile au evoluat in paralel cu tehnologia de captura a imaginilor in miscare.

Inainte de a vorbi despre smart TV Samsung

In Romania, stim bine ca dupa Revolutia din 1989, posturile de televiziune private au inceput sa apara, una cate una. Aceste televiziuni oferind ceea ce romanul nu a avut pana atunci, continut, informatie si divertisment liber si de calitate. Ei bine, din dorinta de a oferi si mai mult continut, generatia de smart TV Samsung sau oricare alta marca, pot oferi utilizatorului acces la internet, continut video/foto/text on-line dar si functii inteligente, pentru ca totusi, vorbim despre “smart-tehnologies” ce sunt acestea?

Ei bine, oricare stie ca in spatele unui smart TV Samsung sta un mini-computer, acesta desi este “mini”, el poate oferi chiar si de vreo 4 ori mai multa putere de procesare decat un laptop mid-end. Vorbim despre procesoare special concepute pentru platforma software Android (ce prezinta mici modificari impuse de catre producator) dar si pentru a oferi performanta, grafica perfecta si rezolutii Full HD, 4K sau chiar si mai mult.Cand esti in cautarea unui smart TV Samsung trebuie sa privesti asupra catorva aspecte, insa, cel mai important este cel al dotarilor. Exista modele entry-level (mai ieftine), dar si modele high-end care depasesc si valoarea de 10.000RON. Asadar, trebuie sa stii foarte bine ce vrei sa faci.

De la smart TV Samsung ieftin, pana la un centru social, multimedia si chiar si birou

Un smart TV Samsung standard iti poate oferi o experienta vizuala exceptionala, insa diferentele dintre modelele mai ieftine, si cele mai scumpe sta in detalii cum ar fi dimensiunea ecranului, tipul acestuia (oLED, 3D, curbat, etc.) dar si in puterea procesorului, specificatii de memorie si conectivitate precum si altele.

Poate cel mai atractiv lucru la un smart TV Samsung este faptul ca pot sta conectat in mediul on-line si de socializare, dar de asemenea, poti scrie acel document pe care seful tau ti-l cere chiar si in seara zilei de duminica. Oricum, un lucru e clar, viitorul acestor tehnologii merge spre schimbarea completa a televiziunii, de la acea chestie unde ai nevoie de o antena sau un cablu pentru a prinde posturile favorite, pana la subscriptii on-line prin intermediul carora vei putea urmarii in direct meciul de fotbal sau pot vedea serialul preferat.

Indiferent de ce tip de smart TV Samsung vrei sa alegi, pe www.cumperiieftin.ro vei gasi modelul perfect pentru tine, familia ta si casa ta. Te asteptam!

Similar Articles
Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Alegerea corecta de produse electrocasnice pentru bucatarie

Bucătăria, după cum știți, este inima fiecărei case, dar și spațiul care este cel mai

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Panouri fotovoltaice de la UnicMar New Energy – solutii fiabile pentru energia verde!

Panouri fotovoltaice de la UnicMar New Energy – solutii fiabile pentru energia verde!

  Iti surade ideea de a investi in panouri fotovoltaice? Te intereseaza sa discuti cu niste