articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Despre serviciile pentru benzi transportoare

Despre serviciile pentru benzi transportoare

🕔05.Feb 2016

 

Industria este cea care nu numai ca ne permite noua sa ne bucuram de anumite bunuri si servicii, ci si creeaza oportunitati de angajare. Acest domeniu este practic coloana vertebrala a societatii de consum, un model prezent intr-o proportie de 98% pe Pamant. La fel ca si orice altceva, si industria are nevoie de sustinere, iar Costache Grup este unul din sustinatorii industriei romanesti prin intermediul produselor din cauciuc destinate instalatiilor industriale de transport lichide, gaze, dar si solutii pentru deplasarea marfurilor si a materiei prime in cadrul facilitatii de productie intre echipamentele prezente in sectie. Mai exact, pe langa garnituri, inele de amortizare, tubulaturi, producem si benzi transportoare in 3 tipuri, toate putand fi realizate la dimensiunile cerute de catre dumneavoastra, clientul.

Procesul de realizare a unei benzi transportoare

Daca intr-unul din recentele articole am discutat despre tipurile de benzi transportoare pe care le producem, in acesta dorim sa ne axam mai mult pe proiectarea acestora si mai ales, pe serviciile oferite de catre echipele noastre de experti. Cum orice are un inceput, si aceste solutii de transport isi au inceputul chiar dupa primele discutii avute alaturi de client. De la acesta aflam cerintele lui, tipul de benzi transportoare ce tip de instalatie are, si mai ales, domeniul de activitate.
Astfel, dupa aceasta discutie, echipa noastra de ingineri alege tipul de banda potrivit pentru aplicatia respectiva. Avem benzi transportoare cu insertie textila, metalica dar si prevazute cu racleti sau alte dispozitive de tip cupa sau cutie ce faciliteaza transportul eficient al unei cantitati mai mari de materie prima (in general cu granulatie mica, pulberi, etc.). De asemenea, acest tip de benzi transportoare permite si o dozare aproximativa a materiei datorita racletilor.

Pasul de proiectare a unei benzi transportoare

Urmatoarea etapa este cea de masurare a parametrilor importanti pentru realizarea unei benzi transportoare. Lungimea totala a circuitului (2x lungimea vizibila, la care se adauga si un surplus necesar al rolelor de angrenare) latimea dar si gradul de intindere, greutatea pe care trebuie sa o suporte si gradul maxim de bombare permis sunt cei mai importanti parametrii. Toti acestia trebuiesc masurati cu precizie pentru a obtine benzi transportoare de cea mai buna calitate si eficienta.
Fabricarea benzilor transportoare incepe de la interior spre exterior. Asadar, armatura interioara este prima, fie ca este din material tesut din fibre sintetice, Polietilena si alte materiale similare, fie ca vorbim de tesatura din sarma galvanizata sau din otel (in functie de necesitate). Armatura este cea care ofera si forma benzii transportoare precum si rezistenta necesara de a suporta diferitele greutati.
Dupa cum spuneam si mai devreme, producem si benzi transportoare care permit montarea unor racleti, sau lamele care preiau mult mai bine incarcatura. Acest tip de benzi transportoare este folosit cu precadere in industrii si facilitati ce lucreaza cu materie prima granulata, pulberi, nisipuri, prafuri sau pietrisuri.
Costache Grup va asteapta cu o paleta completa de produse din cauciuc, dar si cu o gama de servicii de consultanta, proiectare si realizare benzi transportoare si nu numai, pe siteul www.gcgrup.ro

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare