articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Despre servicii de curatenie profesionala

Despre servicii de curatenie profesionala

🕔16.Oct 2015

Ficare dintre dumneavoastra isi doreste ca domiciliul in care locuieste sa arate bine, sa fie curat si sa aibe un aspect ingrijit al casei sale. Insa cu firmele si sediile mari cum se poate face sa fie mentinuta curatenia atata timp cat intr-un sediu de birouri lucreaza minim 20 – 30 de angajati? Pentru a va descrie gradul de profesionalism As General Cleaning, va vom descrie modul in care oferim servicii de curatenie profesionala pentru, poate cel mai dificil tip de sediu, cel al unui post de televiziune.

Servicii de curatenie profesionala rapida si discreta

Intr-o televiziune sunt cativa factori ce pot ingreuna misiunea noastra, insa pentru ca oferim servicii de curatenie profesionala, pentru noi nu reprezinta un efort prea mare. Spunem asta, deoarece echipa noastra dedicata de specialisti stiu exact ce au de facut, oferind o calitate superioara a manoperei dar si o discretie perfecta, atat de necesara oricarui client, mai ales in cazul unei televiziuni.

Cel mai murdar loc, nu este reprezentat de catre grupurile sanitare sau bucataria. Holul este cel mai tranzitat spatiu dintr-un sediu de televiziune. Evident ca de dimineata pana seara, acest spatiu este tranzitat de zeci de oameni, poate chiar sute de oameni. Fiecare aducand pe talpi praf, dar si alti agenti ce pot pata sau murdarii covorul.

Un alt spatiu delicat este cel destinat regiei de montaj. Aici vorbim de aparatura care nu poate fi oprita sau mutata pentru a permite stergerea si curatirea spatiului. Datorita substantelor si a produselor de curatenie de care dispunem putem curata tastaturile, ecranele dar si alte echipamente tehnice ce pot fi decuplate sau oprite in conditii de siguranta. De asemenea, pentru orice tip de echipament electronic, fie de birou sau nu, folosim substante de curatare ce poseda proprietati anti-statice, astfel incat sa se incetineasca procesul de depunere a prafului.

Spuneam ca un exemplu de spatiu in care este mai dificil de oferit servicii de curatenie profesionala este cel al unei televiziuni, deoarece toate procedurile trebuiesc facute intr-un ritm rapid, eficient si fara a deranja munca angajatilor respectivei televiziuni.

Servicii de curatenie profesionala pentru o casa primitoare

Pe langa faptul ca oferim servicii de curatenie profesionala pentru sedii de firme, venim sa facem curat si dupa ce s-au desfasurat lucrari de amenajare interioare sau constructii. De asemenea, pentru ca sunt momente din viata fiecaruia cand… mai si petrecem, cel mai greu pentru petrecareti sau gazdele petrecerii este sa faca curat, nu este nici o problema, chemati-ne, si in cel mai scurt timp putem ajunge in orice colt al Bucrestiului, pentru a va oferi servicii de curatenie profesionala astfel incat dumneavoastra sa va puteti reface fortele dupa o petrecere strajnica.

Oferim de asemenea, servicii de curatenie profesionala pentru locuinte in regim de abonament lunar. Astfel pachetul contine curatarea si aerisirea camerelor, spalarea  si dezinfectarea grupurilor sanitare, stergerea la suprafata a echipamentelor electrocasnice dar si lustruirea parchetului si a mobilierului.

Cel mai simplu mod in care puteti afla detalii despre harnicia noastra, le puteti afla intrand pe siteul nostru, www.as-general.ro unde puteti afla informatii despre servicii de curatenie profesionala tarife, dar si alte tipuri auxiliare de servicii pe care le oferim clientilor nostri.