articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Despre rechizite scolare si cele mai mari probleme ale celor mici

Despre rechizite scolare si cele mai mari probleme ale celor mici

🕔26.Jan 2016

 

Educatia este motorul unei societati. Spunem acest lucru deoarece fara un sistem de educatie solid, este imposibila dezvoltarea unei societati. Suntem Biroticus, iar implicarea noastra in imbunatatirea educatiei este realizata prin oferirea tuturor invataceilor si nu numai, de rechizite scolare pentru toate nivelurile de scolarizare. In cadrul acestui articol vom discuta despre o latura mai putin mediata a educatiei, mai exact, vom trata subiectul copiilor care desi nu au tot ce le trebuie reusesc sa faca performanta, obtinand rezultate fantastice.

Sunt copii carora le lipsesc rechizitele

Poate cea mai defavorizata clasa de copii este cea din mediul rural, unde din lipsa resurselor materiale, copii sunt obligati sa invete inca de la cele mai fragede varste cum este sa nu ai. Evident, sunt foarte multe programe sociale oraganizate de catre diferite ONG-uri prin care se incearca adunarea de rechizite scolare si ajutoare pentru ca cei mici din mediile defavorizate sa poata merge la scoala. Ceea ce puteti dumneavoastra sa faceti este ca atunci cand achizitionati noi rechizite scolare pentru cei mici, sa le donati pe cele vechi (dar utilizabile si bine pastrate) fie in mod direct familiilor defavorizate sau prin intermediul ONG-urilor care organizeaza campanii de strangere a acestora.
Revenind la educatie, Biroticus ofera pe langa articole de birou si o paleta completa de rechizite scolare pentru copii din primele clase, dar si pentru cei care deja au trecut la etapele urmatoare. Asadar, fie ca vorbim de pictura, matematica, desen, sau pur si simplu, desene pe asfalt, aici veti gasi tot ce ii trebuie celui mic.

Ghiozdanel pline cu rechizite scolare, manuale, etc. pot provoca probleme grave celor mici

Si pentru ca printre produsele destinate celor care merg la scoala avem si ghiozdane si genti, dorim sa tratam un subiect foarte important. Cum programa educationala a celor mici tot creste, la fel se intampla si cu bagajul celor mici, fortandu-i pe copii sa care ghiozdane pline cu rechizite scolare, caiete si carti pe drumul spre scoala. Trebuie sa stiti ca un copil de clasa a II-a nu poate cara in spate o greutatea mai mare de 2 – 3 kilograme, orice bagaj care depaseste aceasta cantitate poate duce la grave deformari ale coloanei. Ca solutii pentru evitarea acestor situatii va putem recomanda inscrierea celor mici la scoli unde exista dulapuri personale in care copii isi pot pastra cartile si alte rechizite scolare, astfel incat, ghiozdanul zilnic sa nu contina mai mult decat niste caiete si eventual mancarea.
Evident, multi parinti isi conduc copii spre scoala carandu-le ghiozdanele foarte grele copiilor. Tot mai multe genti sunt construite pe principiul trolerelor, insa, trebuie sa stiti ca acestea sunt greu de manevrat de catre cei mici, iar datorita pozitie de tragere a acestora, pot aparea probleme grave la nivelul partii superioare a coloanei si a bratelor. Asadar, in cazul in care copilul dumneavoastra au ghiozdane foarte grele cu rechizite scolare, manuale, carti, caiete, etc. va recomandam sa le transportati dumneavoastra pana la scoala.
Va asteptam pe siteul nostru, www.biroticus.ro pentru a achizitiona celor mici toata gama de rechizite scolare de care ei au nevoie, la cele mai mici preturi.

Similar Articles
Cartuse compatibile de la Ataline Prosistem si recomandari privind inlocuirea

Cartuse compatibile de la Ataline Prosistem si recomandari privind inlocuirea

  Societatea Ataline Prosistem este specializata in comertul national de consumabile pentru imprimante, produse care sunt

Jucarii copii educative pentru dezvoltarea celor mici prin invatare

Jucarii copii educative pentru dezvoltarea celor mici prin invatare

Dezvoltarea armonioasa a celor mici este strans legata de joaca, deoarece prin joc, copii deprind

Editura Tudor ofera materiale didactice invatamant primar!

Editura Tudor ofera materiale didactice invatamant primar!

Pentru a veni in sprijinul cadrelor didactice, dar si al elevilor din invatamantul primar, Editura

Ravisant – Gaseste online orice produs de papetarie de care ai nevoie!

Ravisant – Gaseste online orice produs de papetarie de care ai nevoie!

Este destul sa ne imaginam doar pentru o clipa cum ar arata lumea fara hartie

Lasa-ti amprenta cu stampilele Graphotek Expres!

Lasa-ti amprenta cu stampilele Graphotek Expres!

Orice individ sau societate se deosebeste prin intermediul unei semnaturi personale. Aceasta semnatura personala poate

About Author