articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

🕔25.Feb 2016

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de lege, mai ales in situatia in care detineti foarte multe scule. Pe langa aceste situatii, mai pot fi intalnite rafturi metalice si in anumite magazine en-gros, retail dar si in depozite de marfuri precum si alte cazuri unde este necesara depozitarea marfurilor, bunurilor, etc. Suntem Racks Metal, producator si furnizor de solutii complete tehnice din metal cum ar fi rafturi metalice, etaje intermediare dar si structuri metalice industriale si tehnice. Pe langa aceasta gama de produse oferim si servicii complete de asistenta, montaj si intretinere pentru toate structurile metlice oferite, toate acestea din dorinta de a deveni partenerul dumneavoastra de incredere pentru afacerea dumneavoastra si dezvoltarea acesteia.

Despre scheletul unor rafturi metalice

Rafturile metalice sunt de mai multe tipuri, acestea fiind impartite in general dupa structura acestora de rezistenta, dar si in functie de destinatia acestora. In general, structura unor rafturi metalice este formata din suporti si suprafetele de depozitare. Toate elementele sunt realizate din otel si tabla oteloasa cu diferite grosimi si profile astfel incat acestea sa ofere stabilitate si rezistenta la incarcaturi mari.

Suportii unor rafturi metalice sunt conceputi in primul rand pentru a oferi stabilitate, iar pentru acest lucru sunt folosite diferite tehnici, cum ar fi picioare reglabile, ramforsari ale structurii dar si elemente ce permit reglajul inaltimii fiecarui spatiu de depozitare. In functie de tipologie si destinatie oferim diferite tipuri de rafturi metalice incepand cu cele pentru marfuri usoare, paleti, pana la rafturile de mare rezistenta pentru incarcaturi foarte mari. Pentru ultima categorie de rafturi metalice, structura de sustinere este realizata din bari de otel, iar in cazul celor cu reglaj al inaltimii, se folosesc grinzi prevazute cu pene pentru blocarea in siguranta pe scheletul de sustinere.

Suprafetele de depozitare ale unor rafturi metalice

Trecand de la structura de sustinere la rafturi metalice acestea sunt realizate in principiu din tabla oteloasa sau zincata de diferite grosimi. Insa, pentru a putea face fata fortelor exercitate de catre incarcatura, acestea sunt prevazute cu profile longitudinale sau mixte prin care se asigura un grad bun de rigiditate. Indiferent de tipul rafturilor sau a structurii, suprafetele de depozitare sunt prevazute cu blocatori sau profile de prindere pe schelet. Astfel, aceste rafturi metalice sunt sigure, ele neputand fi deplasate accidental. Iar in cazul unei supra-incarcari, datorita prinderilor foarte rezistente, chiar si in cazul deteriorarii, a curbarii sau ruperii suprafetelor de depozitere, riscul unor incidente nedorite este cu mult-diminuat.

In orice caz, pentru a evita orice neplacere, echipele noastre de experti vor lua toate masurile necesare pentru a obtine o buna calibrare a structurii viitoarelor rafturi metalice astfel incat acestea sa poata rezista chiar si la o incarcare dubla peste limita preconizata. Va sfatuim totusi sa nu ingnorati indicatiile tehnice oferite, iar in cazul necesitatii unor modificari ale structurii de sustinere sau a rafturilor, este cel mai bine sa ne contactati, sau sa luati legatura cu furnizorul dumneavoastra de astfel de solutii. Pentru mai multe detalii si oferte accesati site-ul www.racksmetal.ro.

Similar Articles
Topul celor mai plătiţi actori din lume

Topul celor mai plătiţi actori din lume

Sumele menționate se referă la perioada 1 iunie 2018 - 1 iunie 2019 şi nu se

Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de

De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

Vine iarna, incet, incetisor, iar daca pentru multi cosmarul facturilor este unul mai mult decat